Πέπλο μυστηρίου υπάρχει πάνω και από το τι θα γίνει με τα κινητήρα σύνολα.

Πέπλο μυστηρίου υπάρχει πάνω και από το τι θα γίνει με τα κινητήρα σύνολα.

Οι ανανεωμένες 718 Boxster & Cayman; (+vid)

3.308 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2019)

Το φρεσκάρισμα των Porsche 718 Boxster & Cayman ετοιμάζει η Porsche σύμφωνα με ένα νέο κατασκοπευτικό video.

Mπορεί η Porsche 718 Cayman GT4 και η 718 Boxster Spyder να είναι πολύ νέες προσθήκες στην γκάμα της μάρκας, ωστόσο στο νέο κατασκοπευτικό video που δημοσιεύτηκε, φαίνεται πως η Porsche εργάζεται πάνω στις απλές εκδόσεις τους. Τα αυτοκίνητα είτε αφορούν κάποια μικρή ανανέωση που πρόκειται να γίνει είτε έχουν πάνω τους κάποιες αναβαθμίσεις, πιθανότατα στις GTS εκδόσεις.

Η παραδοσιακή τακτική της Porsche είναι να κάνει τις δοκιμές της σε μαύρου χρώματος αυτοκίνητα και να τα καλύπτει, όπου χρειάζεται, με μαύρο καμουφλάζ έτσι ώστε να είναι πολύ δύσκολο να δει κανείς τις αλλαγές, ειδικά όταν τα οχήματα κινούνται. Πάρα ταύτα, είναι φανερό πως ο εμπρός προφυλακτήρας κρύβει κάτι νέο ενώ στο πίσω μέρος πρέπει να περιμένουμε νέο σύστημα εξάτμισης με έμπνευση από τις GT4 και Spyder εκδόσεις με σκοπό να αποκτήσουν πιο άγριο παρουσιαστικό.

Πέπλο μυστηρίου υπάρχει πάνω και από το τι θα γίνει με τα κινητήρα σύνολα. Οι βασικές εκδόσεις θα συνεχίσουν να εξοπλίζονται με το υπερτροφοδοτούμενο 4κύλινδρο μοτέρ τους, ίσως με ελαφρώς περισσότερη ισχύ, ωστόσο λέγεται πως οι GTS εκδόσεις θα λάβουν τον 6κύλινδο ατμοσφαιρικό κινητήρα των 4,0 λίτρων με ισχύ από 370 έως 415 άλογα.

Πότε θα γίνει το ντεμπούτο των ανανεωμένων Cayman και Boxster δεν έχει γίνει γνωστό.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda