Τo εσωτερικό του Focus ξεχωρίζει για τη σχεδίαση και την υψηλή απτή ποιότητα, η οποία ενισχύεται από τα μαλακά πλαστικά που το καλύπτουν.

To Leon διαθέτει σχεδιαστικά λιτό εσωτερικό, το οποίο ωστόσο διαθέτει ποιοτικά υλικα και εξαιρετική συναρμογή.

Στο ταμπλό του Pulsar θα συναντήσουμε στιβαρά υλικά με πολύ προσεγμένο φινίρισμα, ωστόσο θα θέλαμε μια μεγαλύτερη οθόνη αφής στη βασική έκδοση.

Εσωτερικό: Η Ford έκανε focus στην αισθητική

77.544 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2017)

Τo εσωτερικό του Focus ξεχωρίζει για τη σχεδίαση και την υψηλή απτή ποιότητα, η οποία ενισχύεται από τα μαλακά πλαστικά που το καλύπτουν. Παρά τις μικρές ατέλειες, η συναρμογή είναι απόλυτα ικανοποιητική, ενώ η νέα κεντρική κονσόλα με οθόνη αφής εντυπωσιάζει χάρη στη δυνατότητα φωνητικών εντολών. Από την άλλη το ταμπλό του Leon έχει πιο απλή και λιτή σχεδίαση, με μουντό διάκοσμο, ωστόσο είναι αρκετά στιβαρό και καλύπτεται από υλικά ανώτερης ποιότητας. Από εκεί και πέρα, διατηρεί μια οδηγοκεντρική αρχιτεκτονική, με το κέντρο της κονσόλας, να είναι ελαφρώς στραμμένο προς τον οδηγό. Τέλος, στο θάλαμο των επιβατών του Pulsar με την πρώτη ματιά αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η στιβαρότητα των υλικών, το προσεγμένο φινίρισμα και η γενικότερη προσοχή που έχει δοθεί κατά τη συναρμογή, καθώς επίσης και η πρακτικότητά του. Μάλιστα δεν λείπουν και κάποιες premium λεπτομέρειες, όπως το button εκκίνησης του κινητήρα πάνω στο τούνελ της κεντρικής κονσόλας. Αυτό που λείπει από την άλλη είναι η οθόνη αφής και η ευρεία χρήση μαλακού στην αφή πλαστικού.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

AUTOFIT PASXA
4green