Δύο νέα πακέτα εξατομίκευσης Cup και Design θα έχει στη διάθεση του το Mazda MX-5.

Οι νέες επιλογές είναι διαθέσιμες για την τρέχουσα γενιά του μοντέλου.

Στο εσωτερικό της καμπίνας, γίνονται αλλαγές στα υλικά.

Πακέτα Cup και Design για το Mazda MX-5

4.635 Επισκέψεις στο άρθρο (22/7/2019)

Δύο νέα πακέτα εξατομίκευσης Cup και Design θα έχει στη διάθεση του το Mazda MX-5 για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το πιο οικονομικό από τα δύο είναι το πακέτο Cup, το οποίο έρχεται με ένα κιτ ανάρτησης από την Eibach, ένα σύστημα εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι της Bastuck και 17 ιντσών ζάντες BBS. Ωστόσο, αν οι πελάτες επιθυμούν να προσθέσουν στο αυτοκίνητό τους τις μεγαλύτερες ζάντες θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους το μοντέλο με το 2λιτρο κινητήρα που προσφέρει ισχύ 184 ίππους. Με τη σειρά του το πιο ακριβό πακέτο Design περιλαμβάνει όλες τις αναβαθμίσεις του Cup συν ένα κιτ αμαξώματος που πλαισιώνει τους νέους τροχούς BBS.
 
Στο εσωτερικό της καμπίνας, γίνονται αλλαγές στα υλικά καθώς προστίθεται το δέρμα Alcantara στον επιλογέα ταχυτήτων, το χειρόφρενο, το ταμπλό και τα πάνελ των θυρών.
 
Οι νέες επιλογές είναι διαθέσιμες για την τρέχουσα γενιά του μοντέλου και η Mazda ενημερώνει πως εκτός από τις στάντερ αλλαγές που προσφέρουν τα δύο πακέτα, οι πελάτες έχουν στη διάθεσή τους και άλλα εξαρτήματα που μπορούν να προσθέσουν στα αυτοκίνητά τους.
 
Τέλος κλείνοντας με τις τιμές να πούμε πως το πακέτο Cup έχει πρόσθετο κόστος 1.995 λίρες Αγγλίας (2.229 ευρώ περίπου), ενώ το πιο ακριβό Design 4.675 λίρες Αγγλίας (5.223 ευρώ περίπου).

Toyota
moto