Δύο νέα πακέτα προσφέρει για τη Porsche Macan ο βελτιωτικός οίκος, TechArt δίνοντας έτσι διαφορετική οπτική στο γερμανικό SUV.

Ως βάση των δύο πακέτων είναι το TechArt Aerokit που δίνει μια πιο μυώδη εικόνα στη Macan.

Στο εσωτερικό, τα πακέτα Sport και Sport + προσθέτουν ένα εργονομικό σπορ τιμόνι TechArt με διάμετρο 360 χιλιοστών.

Πακέτα Sport και Sport + για τη Macan

2.890 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2018)

Δύο νέα πακέτα προσφέρει για τη Porsche Macan ο βελτιωτικός οίκος, TechArt δίνοντας έτσι διαφορετική οπτική στο γερμανικό SUV.

Τα νέα πακέτα ονομάζονται Sport και Sport + και είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο προκειμένου να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε μοντέλο της Macan, βελτιώνοντας παράλληλα με την εικόνα και τις επιδόσεις, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η εταιρεία.
 
Ως βάση των δύο πακέτων είναι το TechArt Aerokit που δίνει μια πιο μυώδη εικόνα στη Macan. Τα νέα στοιχεία είναι κατασκευασμένα από ίνες άνθρακα και τελειώνουν με γυαλιστερό φινίρισμα, όπως για παράδειγμα η αεροτομή, τα καπάκια των καθρεπτών αλλά και το εμπρόσθιο χείλος που συναντάμε αποκλειστικά στο Sport +. Τα φτερά έχουν διευρυνθεί, ενώ και οι ζάντες έχουν διαφοροποιηθεί, καθώς το SUV πατά πλέον στις ζάντες Formula IV 21 ιντσών της TechArt που συνδυάζονται με ελαστικά απόδοσης.
Στο εσωτερικό, τα πακέτα Sport και Sport + προσθέτουν ένα εργονομικό σπορ τιμόνι TechArt με διάμετρο 360 χιλιοστών. Το τιμόνι είναι καλυμμένο από δέρμα και φέρει ανθρακονημάτινα διακοσμητικά στοιχεία, ενώ οι αλλαγές στην καμπίνα περιλαμβάνουν επίσης νέα ειδικά πατάκια, ενώ στα πάνελ των θυρών συναντάμε το λογότυπο της TechArt.
 
Από κει και πέρα αυτοί που θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις του αυτοκινήτου, τότε πρέπει να επιλέξουν το πακέτο Sport +. Το πακέτο προσφέρει ένα κιτ τροφοδοσίας αλλά και ένα νέο σύστημα εξάτμισης τεσσάρων απολήξεων, ενώ η εταιρεία ενημερώνει πως διαθέτει και άλλα πρόσθετα για όλες της Macan.   

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center