Ένα νέα μοντέλο θα παρουσιάσει στην επερχόμενη Έκθεση CES η Nissan.

Παρουσιάζει νέο μοντέλο η Nissan

5.007 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2018)

Ένα νέα μοντέλο θα παρουσιάσει στην επερχόμενη Έκθεση CES η Nissan.

Φαίνεται τελικά ότι η νέα Mercedes CLA δεν θα είναι το μοναδικό σημαντικό αυτοκίνητο που θα παρουσιαστεί στην Έκθεση CES, καθώς η Nissan ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιήσει την εκδήλωση για να παρουσιάσει και αυτή με τη σειρά της ένα νέο μοντέλο.
 
Η ιαπωνική μάρκα αρκέστηκε μόνο σε αυτή την είδηση, χωρίς να γίνει περισσότερο σαφής, όμως πληροφορίες αναφέρον πως το όχημα αυτό πρόκειται για μία έκδοση του ηλεκτρικού Leaf, με μεγαλύτερη αυτονομία. Μάλιστα όπως αναφέρουν πηγές το αυτοκίνητο επρόκειτο να αποκαλυφθεί στο Auto Show του Λος Αντζελες, όμως η σύλληψη του Carlos Ghosn ματαίωσε τα σχέδια.
 
Αν λοιπόν το μοντέλο για το οποίο μιλάμε πρόκειται για το ηλεκτρικό Nissan Leaf με μεγαλύτερη αυτονομία κίνησης, τότε το «πράσινο» ιαπωνικό hatchback θα παρουσιαστεί όντας εξοπλισμένο με μεγαλύτερη μπαταρία 60 kWh. Αυτό θα του επιτρέψει να κινείται χωρίς να χρειαστεί φόρτιση για περίπου 362 χιλιόμετρα, δηλαδή περίπου 120 χιλιόμετρα περισσότερο από το τρέχον μοντέλο.  
 
Αν επαληθευτεί η κίνηση αυτή τότε η μάρκα θα γίνει πιο ανταγωνιστική στις παγκόσμιες αγορές, κυρίως απέναντι στα Chevrolet Bolt και Kia Niro EV τα οποία με μία μόνο φόρτιση μπορούν να διανύσουν 370 χιλιόμετρα.
 
Από κει και πέρα η Nissan στην Έκθεση CES του Λας Βέγκας θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων το πρωτότυπο IMx KURO αλλά και μία νέα τεχνολογία που πρόκειται να προστεθεί ως ένα νέο συστήματα υποστήριξης οδηγού, το οποίο θα τους επιτρέπει να «βλέπουν το αόρατο».
 
Η CES θα διεξαχθεί 8-11 Ιανουαρίου του 2019 στο Λας Βέγκας.  

PEIRAIOS LEASING
OPEL