Peugeot 3008 στο Survivor

4.024 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2017)

Το νέο Peugeot 3008, θέλει να γίνει ο νέος βασιλιάς στη ζούγκλα του Αγιου Δομίνικου! Τι δουλειά έχει το SUV με σήμα το λιοντάρι στις παραλίες που γυρίζεται το Survivor;

Η Peugeot δεν έχει τυχαία σήμα το λιοντάρι. Στην ιστορία της, τα αυτοκίνητά της έχουν διασχίσει πολλά μέρη του πλανήτη και έχουν περάσει από δύσκολα εδάφη. Σήμερα, ήρθε η σειρά του νέου Peugeot 3008 να... κατακτήσει και τη ζούγκλα του Αγιου Δομίνικου.
 
Ύστερα από ταξίδι 9.000 χιλιομέτρων ανάμεσα σε αφιλόξενους προορισμούς, το Peugeot 3008 έφτασε στην ζούγκλα που γυρίζεται το δημοφιλές παιχνίδι Survivor. Οι άνθρωποι της παραγωγής του Survivor αναζητούσαν ένα αυτοκίνητο ικανό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός απόλυτα αφιλόξενου τερέν, όντας παράλληλα εξελιγμένο και με σύγχρονες τεχνολογίες ώστε να παρέχει άνεση στους επιβάτες. 
 

Με βάση αυτά τα κριτήρια η παραγωγή του τηλεπαιχνιδιού επέλεξε το 3008 με τον diesel κινητήρα χωρητικότητας 1,6 λτ. απόδοσης 120 ίππων. Ο συγκεκριμένος BlueHDi κινητήρας εφοδιάζεται με σύστημα ουρίας (AdBlue), κάτι που το κάνει να έχει εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα 111 γρ./100 χλμ., σύμφωνα με την γαλλική φίρμα. Πέραν αυτού, έχει στη φαρέτρα του το σύστημα πρόσφυσης Advanced Grip Control το οποίο επιτρέπει την κίνησή του σε δύσβατα εδάφη, χωρίς ωστόσο να αντικαθιστά την τετρακίνηση.
 
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως το γαλλικό SUV βρέθηκε στον Αγιο Δομίνικο με τη συμβολή της ελληνικής αντιπροσωπείας της Peugeot του Ομίλου Συγγελίδη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της οποίας θα μάθουμε τι συμβαίνει στις μακρινές ακτές που γίνονται τα γυρίσματα του Survivor λίαν συντόμως.

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν...

Mercedes
moto