Σε σχέση με το Supra, η BMW Z4 θα προσφέρεται σαν roadster.

Η φημολογία γύρω από την μετάδοση που θα επιλέξει να δώσει η BMW είναι μεγάλη.

Η BMW εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει στην Ζ4 και μηχανικό κιβώτιο.

Πλησιάζει η νέα BMW Ζ4

2.669 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/3/2018
 

To αγωνιστικό concept της Τoyota Supra παρουσιάστηκε στην Γενεύη, το μοντέλο παραγωγής ωστόσο θα έρθει σύμφωνα με πληροφορίες μετά το ντεμπούτο της ΒΜW Z4.

H GR Supra Racing concept παρουσιάστηκε από την Τοyota στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, ωστόσο η BMW φαίνεται πως έχει άλλα πλάνα για το μοντέλο που αναπτύχθηκε μαζί της, τη νέα Ζ4.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα γενιά της Ζ4 θα αποκαλυφθεί αυτό το καλοκαίρι σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, ενώ λίγο αργότερα θα παρουσιαστεί μπροστά στα μάτια του κοινού στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι. «Tο νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί στο Παρίσι αλλά αυτήν την στιγμή σχεδιάζει να το αποκαλύψει λίγο νωρίτερα» τόνισε σε δηλώσεις του υψηλόβαθμο στέλεχος της βαυαρικής μάρκας.
 
Σε σχέση με το Supra, η BMW Z4 θα προσφέρεται σαν roadster και θα διατίθεται με 4κύλινδρα και 6κύλινδρα μηχανικά σύνολα, με την πρώτη έκδοση να αφορά έναν 2λιτρο κινητήρα απόδοσης 200 ίππων. Η φημολογία γύρω από την μετάδοση που θα επιλέξει να δώσει η BMW είναι μεγάλη καθώς πέρα από το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, η BMW εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει στην Ζ4 και μηχανικό κιβώτιο.

Εσείς τι θα θέλατε από την νέα Ζ4;
 

22 διαθέσιμα άρθρα για BMW  Z4

Tags: BMW Z4