Το νέο Peugeot 3008 είναι εφοδιασμένο με τα τελευταία συστήματα ασφαλείας της γαλλικής φίρμας, για την ασφαλή κίνησή του στο δρόμο.

    Συστήματα τεχνολογίας: Ασφάλεια και εκτός δρόμου επιλογές

    50.137 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2016)

    Τα τεχνολογικά συστήματα του νέου Peugeot 3008 είναι εστιασμένα στον SUV χαρακτήρα του μοντέλου, με το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου «Advanced Grip Control» να υπόσχεται, σύμφωνα με τα όσα λέει η εταιρεία, σημαντικές off-road δυνατότητες. Το συγκεκριμένο σύστημα ελέγχει την ελκτική πρόσφυση των μπροστινών κινητήριων τροχών μέσω πέντε διαφορετικών προγραμμάτων (Normal, Snow, Mud, Sand, ESP OFF), όπου το καθένα επιλέγεται από ένα μπουτόν στην κεντρική κονσόλα. Οι τροχοί 18 ιντσών εξοπλίζονται με ελαστικά τύπου M+S (Mud & Snow), ενώ το σύστημα Hill Assist Descent Control (HADC) ελέγχει την κατάβαση με μικρή ταχύτητα έως 3 χλμ./ώρα. 
    Ενίσχυση συναντούμε και στο πεδίο των συστημάτων ασφαλείας, όπου παρόντα, μεταξύ άλλων, είναι τα συστήματα Προειδοποίησης Αλλαγής  Λωρίδας Κυκλοφορίας, Σύστημα Προειδοποίησης Πρόσκρουσης, Αυτόματη Ρύθμιση Δέσμης Φώτων, Σύστημα Προειδοποίησης για ύπαρξη οχήματος στο «τυφλό σημείο», καθώς και σύστημα Ενεργού Cruise Control με δυνατότητα αυτόματου φρεναρίσματος.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Toyota
    Audi