Το νέας γενιάς i-Cockpit ενθουσιάζει με την μοντέρνα εμφάνισή του και την οθόνη αφής 8 ιντσών που ξεχωρίζει στην κεντρική κονσόλα.

    Εσωτερικό-χώροι: Πλήρως ψηφιακό και με περισσότερη άνεση

    50.117 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2016)

    Το νέας γενιάς i-Cockpit συναντάται για πρώτη φορά σε ένα μοντέλο της Peugeot και ενθουσιάζει με την μοντέρνα άποψη που αποτυπώνεται στον υπερυψωμένο πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών με υψηλής ανάλυσης γραφικά, στο ακόμη πιο κόμπακτ βολάν, όπως και στην οθόνη αφής 8 ιντσών στην κεντρική κονσόλα. Τη μοντέρνα εικόνα του 3008 ενισχύει ακόμα περισσότερο το τιμόνι σε σχήμα εξάγωνου, καθώς και η χρήση νίκελ λεπτομερειών.  
    Όσον αφορά στους χώρους της καμπίνας, η αύξηση του μεταξονίου, έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των εσωτερικών χώρων, προσφέροντας περισσότερο χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών. Παράλληλα  και το πορτ-μπαγκάζ έχει μεγαλώσει κατά 90 λτ., φθάνοντας στα 520 λτ. συνολικά. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του νέου 3008 ξεχωρίζει και η δυνατότητα επιλογής ενός αναδιπλούμενου ηλεκτρικού πατίνι ή ενός αναδιπλούμενου ηλεκτρικού ποδηλάτου, που έχουν σχεδιαστεί για να χωρούν ακριβώς στο χώρο αποσκευών, φορτίζοντας μάλιστα τις μπαταρίες τους όταν το αυτοκίνητο κινείται. 

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    NEO TRAFIC
    moto