Ποδαρικό με VW Touareg στο Attica-City Link

3.464 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2019)

Το νέο Volkswagen Touareg καλωσόρισε τη νέα χρονιά συμμετέχοντας στο εορταστικό κλίμα των προηγούμενων ημερών δίνοντας το παρών στο εμπορικό κέντρο Attica-City Link.

Κατ΄αρχάς να σημειώσουμε πως, το μεγάλο SUV της γερμανικής μάρκας θα συνεχίσει να βρίσκεται στο Attica-City Link στο κέντρο της Αθήνας έως και την ερχόμενη Τετάρτη 16 Ιανουαρίου δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά το πολυτελέστερο και τεχνολογικά πιο προηγμένο SUV που έχει κατασκευάσει ποτέ η Volkswagen.

Σε ένα από τα πλέον παραδοσιακά «περάσματα» της εμπορικής, καλλιτεχνικής και πνευματικής Αθήνας, το μεγάλο SUV κυριάρχησε με την επιβλητική του παρουσία. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των ανθρώπων της φίρμας, πολύς κόσμος έκανε ένα διάλειμμα από τα εορταστικά ψώνια ή τη διασκέδαση που προσφέρει μία βόλτα στο κέντρο αυτές τις μέρες και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το νέο μοντέλο.
 

Το ντιζάιν του Touareg, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, το Innovision Cockpit, ο συνδυασμός δηλαδή πλήρως ψηφιακού πίνακα οργάνων (οθόνη 12 ιντσών) με το κορυφαίο σύστημα infotainment Discover Premium (οθόνη 15 ιντσών), το οποίο προσφέρει όλες τις λειτουργίες πληροφόρησης, επικοινωνίας και χειρισμού, καταργώντας ουσιαστικά τα συμβατικά πλήκτρα και τους διακόπτες, οι άφθονοι χώροι αλλά και η γενικότερη, premium αύρα του μοντέλου ήταν τα βασικά στοιχεία που εντυπωσίασαν και σχολιάστηκαν υπερθετικά.

Κλείνοντας, σημειώνουμε πως, το νέο Touareg διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά, σε πρώτη φάση με τον τρίλιτρο V6 πετρελαιοκινητήρα και σε δύο εκδόσεις, με 231 και 286 ίππους, με το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού και τιμές από 78.650 ευρώ και 84.850 ευρώ αντίστοιχα.

Toyota
moto