Το Τόκιο επέλεξε η Porsche για να παρουσιάσει την Macan GTS, η οποία βασίζεται στην Macan S.

Στο εσωτερικό υπάρχει δερμάτινο σαλόνι με προσθήκες Alcantara, καθώς και το σύστημα Porsche Communication Management.

Τα πρώτα 100 χλμ/ώρα έρχονται σε 5,2 δλ., ενώ αν τοποθετηθεί το Sport Chrono πακέτο, ο χρόνος αυτός πέφτει στα 5 δλ., με την τελική να αγγίζει τα 256 χλμ/ώρα.

Porsche Macan GTS με 360 PS

3.992 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/10/2015

Το Τόκιο επέλεξε η Porsche για να παρουσιάσει την Macan GTS, η οποία βασίζεται στην Macan S.

Κάτω από το καπό της Macan GTS βρίσκεται ένας 2τουρμπινος, 6κυλινδρος, χωρητικότητας 3 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 360 ίππους και 500 Nm ροπής. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός συστήματος τετρακίνησης και μέσω ενός αυτόματου 7ταχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.

Τα πρώτα 100 χλμ/ώρα έρχονται σε 5,2 δλ., ενώ αν τοποθετηθεί το Sport Chrono πακέτο, ο χρόνος αυτός πέφτει στα 5 δλ., με την τελική να αγγίζει τα 256 χλμ/ώρα. Πέρα των αναβαθμίσεων του κινητήρα, η GTS εξοπλίζεται με το σύστημα Porsche Active Suspension Management, ενώ έχει τοποθετηθεί και ισχυρότερο σύστημα πέδησης με δίσκους 360 χλστ για τα εμπρός φρένα και 330 για τα πίσω.

Η Macan GTS πέρα από τις επιδόσεις της ξεχωρίζει και με την εμφάνισή της, όπου υπάρχουν ζάντες 20 ιντσών, αλλά και μεγάλες εισαγωγές αέρα για την καλύτερη ψύξη του κινητήρα. Στο εσωτερικό υπάρχει δερμάτινο σαλόνι με προσθήκες Alcantara, καθώς και το σύστημα Porsche Communication Management. 

12 διαθέσιμα άρθρα για PORSCHE  MACAN