4 φωτογραφίες »

Από τους κορυφαίους χώρους αποσκευών, σύμφωνα με τον «Ταμερλάνο», είναι αυτός του Citroen C3 Aircross με όγκο έως και 482 λίτρα.

Citroen C3 Aircross: 338-482 λίτρα

77.989 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2020)

Το Citroen C3 Aircross είναι γνωστό για την πρακτικότητά του, διαθέτοντας μεταξύ άλλων συρόμενα πίσω καθίσματα στην έκδοση που μετρήσαμε. Αυτά ανάλογα με την θέση που θα τοποθετηθούν αντίστοιχα αυξάνουν ή μειώνουν τη χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ. Έτσι αν αποφασίσετε να σύρετε τα καθίσματα στο μπροστινότερο σημείο, θα έχετε το μεγαλύτερο –ενιαίο- χώρο αποσκευών της κατηγορίας με 482 λτ.. Από την άλλη πηγαίνοντας τα καθίσματα εντελώς πίσω, ο χώρος αποσκευών μειώνεται στα 338 λτ., νούμερο που είναι κάτω από το μ.ο. της κατηγορίας.

Παράλληλα, τα συρόμενα καθίσματα δεν ωφελούν μόνο τη χωρητικότητα, αλλά και την πρακτικότητα, αυξομειώνοντας το μήκος του χώρου αποσκευών. Πολύ θετικό το γεγονός ότι έχει σχετικά χαμηλό κατώφλι φόρτωσης και πως ο χώρος διαθέτει διπλό πάτο και πλήρως εκμεταλλεύσιμο σχήμα. Το μόνο που θα θέλαμε διαφορετικό στο C3 Aircoss είναι το πλάτος ανοίγματος της πέμπτης θύρας, το οποίο είναι από τα μικρά της κατηγορίας.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

SPRING SEAT
NISSAN