3 φωτογραφίες »

Το πορτ-μπαγκάζ του T-Roc χώρεσε συνολικά 440 λίτρα από το ειδικό υλικό, περνώντας στην κορυφή της κατάταξης των B-SUV, έχοντας διαφορά 25 λτ. από το δεύτερο.

VW T-Roc: 440 λίτρα

77.909 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2020)

Το VW T-Roc συνολικά χώρεσε 55 εκ. από το ειδικό υλικό που κάνουμε τις μετρήσεις. Αυτό μεταφράζεται σε 440 λίτρα διαθέσιμου χώρου αποσκευών, νούμερο που ξεπερνάει το μέσο όρο της κατηγορίας. Κάθε άλλο παρά έκπληξη αποτελεί αυτή η εξέλιξη, καθώς το T-Roc διακρίνεται για τον συγκεκριμένο τομέα. Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτό το νούμερο μετρήθηκε σε έκδοση που έφερε ρεζέρβα.

Η συνολική χωρητικότητα δεν είναι το μοναδικό προσόν του VW T-Roc. Με πλάτος ανοίγματος πόρτας 1.155 χλστ. πρώτευσε σε αυτήν την κατηγορία, αναδεικνύοντας την ικανότητά του να φιλοξενεί ογκώδη αντικείμενα, σε συνδυασμό μάλιστα με το καλό εσωτερικό μήκος των 750 χλστ.. Από την άλλη βέβαια το σχετικά ψηλό κατώφλι φόρτωσης θα δυσκολέψει στη φόρτωση/εκφόρτωση βαριών αντικειμένων.

Όσον αφορά στην χρηστικότητα του το μοντέλο διαθέτει διπλό πάτο στο χώρο αποσκευών με το σχήμα του να παρουσιάζει κάποιες εσοχές, λόγω των θόλων που εισέρχονται στο διαμέρισμα του πορτ-μπαγκάζ.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
skoda