2 φωτογραφίες »

Τα μικρά crossover προσφέρουν χώρο αποσκευών, ικανό να ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες μια οικογένειας χωρίς περιορισμούς.

Συμπέρασμα: Ανατροπές στην τελική κατάταξη

77.991 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2020)

Οι νέες μετρήσεις του χώρου αποσκευών στην κατηγορία των B-SUV, έφεραν μικρές ανακατατάξεις στην κορυφή, καθώς οι δύο πρώτες θέσεις καταλαμβάνονται από νέους κατόχους. Στην περίπτωση που αναφερόμαστε σε ενιαίο χώρο αποσκευών βέβαια, καθώς σαν συνολικό νούμερο το Ford Puma, χάρη στο Mega box εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή με 488 λτ. όγκου. Φυσικά τα Renault Captur και Citroen C3 Aircross, ευνοούνται λόγω των συρόμενων καθισμάτων, έξαλλου μόνο τυχαίο δεν είναι πως τα συγκεκριμλένα μοντέλα ξεχωρίζουν επίσης για την πρακτικότητά τους. 

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε, πως παρά το γεγονός πως ανήκουν στην κατηγόρια των compact μοντέλων, τα μικρά crossover προσφέρουν χώρο αποσκευών, ικανό να ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες μιας οικογένειας χωρίς περιορισμούς. Βλέπουμε πως κατά προσέγγιση τα μοντέλα στο θέμα μας έχουν χωρητικότητα 400 λίτρων για τις αποσκευές, η οποία είναι κατά μερικές δεκάδες λίτρα, μικρότερη από αυτή των μικρομεσαίων crossover και μεγαλύτερη από αυτή των χάτσμπακ. 

Στον παρακάτω πίνακα θα βρείτε αναλυτικά πως διαμορφώνει η κατάταξη της κατηγορίας αυτή τη στιγμή, η οποία και θα ανανεώνεται με κάθε νέα μέτρηση.

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

NEO TRAFIC
skoda