3 φωτογραφίες »

Το νέο Audi A3 Sportback θα κυκλοφορήσει αρχικά με τρεις εκδόσεις κινητήρων.

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το νέο Audi A3 Sportback;

30.514 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2020)

Ιδού ποια είναι η πρώτη εκτίμηση για το πότε θα πατήσει τους τροχούς του στην χώρα μας το νέο A3 Sportback.


To Audi A3 είναι το μοντέλο που δημιούργησε την premium compact κατηγορία όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το 1996. Η βασική ιδέα της εταιρείας από το Ingolstadt ήταν να κατασκευάσει, για πρώτη φορά, ένα compact σπορ χάτσμπακ χωρίς κανένα συμβιβασμό σε ό,τι αφορά την ποιότητα κύλισης, τις διαθέσιμες τεχνολογίες, τις επιδόσεις ή τους χώρους. 

Το τέταρτης γενιάς Audi A3 Sportback είναι ένα αυτοκίνητο με sport DNA και γραμμές που του χαρίζουν μία πολύ δυναμική παρουσία στο δρόμο. Το μοντέλο διακρίνεται για τον έντονο ψηφιακό χαρακτήρα, είναι πλήρως συνδεδεμένο και φέρει πολλές καινοτομίες από μεγαλύτερες κατηγορίες, προσφέροντας πρωτόγνωρη αίσθηση ελέγχου, άνεσης και ασφάλειας στην κατηγορία.

Aκριβής πρόβλεψη για το πότε θα γίνει το εμπορικό λανσάρισμα του γερμανικού premium μικρομεσαίου δεν είναι δυνατή αυτή τη στιγμή. Με τα σημερινά δεδομένα, η άφιξη του νέου A3 Sportback θα γίνει στα τέλη του φετινού καλοκαιριού ή στις αρχές του φθινοπώρου, με τις τιμές να ανακοινώνονται λίγο νωρίτερα.

Το νέο Audi A3 Sportback θα κυκλοφορήσει αρχικά με τρεις εκδόσεις κινητήρων, έναν 1,5 TFSI με 150 άλογα και έναν 2,0 λτ. TDI σε δύο εκδόσεις 116 και 150 ίππων με χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων ή το S tronic επτά σχέσεων, ο μοχλός επιλογής του οποίου έχει τώρα πιο compact σχήμα ενώ οι αλλαγές είναι ακόμα πιο γρήγορες. Λίγο μετά το λανσάρισμα, η Audi θα παρουσιάσει και άλλες εκδόσεις κινητήρων, συμπεριλαμβανομένων των 35 TFSI (1.5 TFSI με σύστημα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48 V) και 30 TFSI (1.0 TFSI) με 110 PS, ενώ αργότερα θα λανσαριστούν η plug-in υβριδική έκδοση, η έκδοση με το φυσικό αέριο, το S3 και οι εκδόσεις quattro.

Μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr για να μάθετε πρώτοι πότε θα έρθει το νέο A3 Sportback και ποιες θα είναι οι τιμές του, όταν αυτές γίνουν γνωστές από την ελληνική αντιπροσωπεία.
 

AUTOFIT PASXA
4green