7 φωτογραφίες »

Το μοντέλο αναμένεται να πωληθεί στην αγορά της Κίνας.

Πρεμιέρα για την πιο ευρύχωρη Mercedes C-Class

11.852 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2021)

Δύο περίπου μήνες μετά την έλευση της νέας Mercedes C-Class η γερμανική μάρκα προχώρησε στην αποκάλυψη της έκδοσης με το μακρύ μεταξόνιο, προκειμένου να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση στους επιβάτες των πίσω θέσεων.

Η Mercedes έχει δυναμική παρουσία στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης στην Κίνα, εκεί όπου είδαμε για πρώτη φορά την νέα αμιγώς ηλεκτρική EQB. Ωστόσο η γερμανική μάρκα έχει μαζί της και άλλα ενδιαφέρονται μοντέλα, ένα από τα οποία είναι και η έκδοση της C-Class με το μεγαλύτερο μεταξόνιο, στοιχείο που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη.
 
Η Mercedes δεν αναφέρει λεπτομέρειες για το μέγεθος του αυτοκινήτου, ωστόσο από Μέσα της ασιατικής χώρας αναφέρεται πως το μεταξόνιο πλέον έχει μήκος 2.954 χιλιοστά, ήτοι 89 χιλιοστά μεγαλύτερο από την κανονική C-Class. Το συνολικό μήκος του αυτοκινήτου έχει φτάσει πλέον τα 4.882 χιλιοστά, αντιπροσωπεύοντας αύξηση 131 χιλιοστών σε σχέση με το κανονικό σεντάν.
 
Το εσωτερικό έχει μεταφερθεί ουσιαστικά από την κανονική C-Class που είδαμε επίσημα τον περασμένο Φλεβάρη. Φυσικά υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο πίσω μέρος πέρα ​​από το επιπλέον χώρο για τα πόδια, καθώς η Mercedes έχει εγκαταστήσει πιο φανταχτερά καθίσματα στην C-Class L, χωρισμένα από ένα ευρύτερο κεντρικό υποβραχιόνιο με ενσωματωμένες θήκες και θύρες USB. Επιπλέον το μοντέλο έχει εξοπλιστεί με περισσότερο ηχομονωτικό υλικό για να εξασφαλίσει περισσότερη ησυχία εντός της καμπίνας.
 
Από κει και πέρα διαθέσιμα είναι πλήθος συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης οδηγού, όπως φυσικά και η οθόνη αφής α λα τάμπλετ για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης αλλά και ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων.    

Toyota
test center