Σχεδιαστικά, η επόμενη Mercedes A-Class δεν θα διαφοροποιηθεί σημαντικά σε σχέση με τη σημερινή. Αναμένεται να είναι πλατύτερη πάντως (ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα).

    Νέα Mercedes A-Class: Εξευγενισμός…

    22.993 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2014)

    Με μια ματιά
    - Σχεδίαση με αρκετές ομοιότητες με τη σημερινή
    - Σε περισσότερες εκδόσεις αμαξώματος
    - Μοτέρ turbo μικρού κυβισμού

    - Στην παραγωγή το 2018

    Για τη Mercedes, η επόμενη γενιά της A-Class αναμένεται μέχρι το 2018 μετά από μια πολύ «ελαφριά» ανανέωση το 2015, ώστε να συνεχίσει την πολύ καλή εμπορική της πορεία στα premium μικρομεσαία. Το αυτοκίνητο, δεν θα αλλάξει σημαντικά σε σχέση με το σημερινό, δίνοντας έμφαση στον περαιτέρω εξευγενισμό του έτσι κι αλλιώς ξεχωριστού του design, ενώ θα βασιστεί και πάλι στην ίδια προσθιοκίνητη πλατφόρμα και θα φέρει κινητήρες turbo μικρού κυβισμού. 

    Ωστόσο, εκεί όπου θα διαφοροποιηθεί σε σχέση με τη σημερινή A-Class, είναι στη διαθέσιμη παλέτα των εκδόσεων αμαξώματός του, αφού εκτός της 5θυρης εκδοχής της και των δεύτερων γενιών της CLA και της GLA, η επόμενη μικρομεσαία Mercedes θα έλθει με τέσσερις ακόμη διαφορετικές εκδόσεις αμαξώματός της. Θα έχουμε λοιπόν το 2018 την πρώτη σεντάν A-Class της ιστορίας, ενώ ένα χρόνο αργότερα θα ακολουθήσουν στη γκάμα εκδοχές 2πορτου κουπέ και ρόουντστερ, αλλά και έκδοση Shooting Brake (τραβηγμένος πίσω όγκος που παραπέμπει σε στέισον), στα πρότυπα της σημερινής CLS Shooting Brake

    Ξανά όμορφη και ελκυστική
    Ειδικά στην επόμενη
    A-Class, η Mercedes θα μας φέρει μια ακόμη πιο μοντέρνα και κουπέ σχεδίαση, η οποία και πάλι αναμένεται να την αναδείξει σε ένα από τα πιο όμορφα μικρομεσαία της αγοράς. Οι κατάσκοποί μας αποκαλύπτουν ότι το αυτοκίνητο θα πατήσει πάνω στις γραμμές του τωρινού μοντέλου, μακραίνοντας ελαφρώς σε πλάτος και αντίστοιχα, ανοίγοντας προς τις άκρες τους τα εμπρόσθια φωτιστικά, τονίζοντας το δυναμισμό του προφυλακτήρα, αλλά και καθετοποιώντας περισσότερο τη γρίλια της μάσκας με το μεγάλο αστέρι της Mercedes. Στα πλάγια, μειώνεται ελαφρώς η επιφάνεια των τζαμιών και αλλάζει η διάταξη των πλαϊνών νευρώσεων, ενώ οι εξωτερικοί καθρέπτες είναι μικρότεροι και πιο αεροδυναμικοί.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
    skoda