Στις 16 Ιουνίου θα υπάρξει η αποκάλυψη του νέου πρωτότυπου sports car της Nissan, το οποίο κατά τα φαινόμενα, θα μας δώσει μια πρόγευση της σχεδιαστικής λογικής του επόμενου GT-R.

Πρόγευση του νέου Nissan GT-R;

5.306 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2014)

Η Nissan έδωσε στη δημοσιότητα μια teaser εικόνα ενός πρωτότυπου σπορ μοντέλου, η αποκάλυψη του οποίου θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τον προπομπό του νέου GT-R.

Παίζοντας εκ νέου άριστα το παιχνίδι των εντυπώσεων, η Nissan δημοσίευσε μια πρώτη teaser εικόνα ενός πρωτότυπου σπορ μοντέλου, χωρίς να δώσει άλλες πληροφορίες, πέραν της παρακάτω δήλωσης: «Τη Δευτέρα 16 Ιουνίου, θα αποκαλύψουμε το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας μας σε ένα κοινό που μοιράζεται πάντα το πάθος μας για επιδόσεις».

Δημιουργούνται, έτσι, οι εντυπώσεις πως το εν λόγω πρωτότυπο της Nissan θα αποτελέσει μέρος του Sony PlayStation Gran Turismo Vision. Ακόμα και αν το γνωστό video game είναι η αφορμή ή ένα εξαιρετικό εύρημα του marketing, το σχήμα του οχήματος, μαζί με τις πρώτες σχεδιαστικές λεπτομέρειες που μπορούμε να διακρίνουμε, όπως τα φωτιστικά σώματα και η γρίλια της μάσκας, δημιουργούν μια οπτική σύνδεση με το GT-R.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που η Nissan σχεδιάζει την αντικατάσταση του GT-R, με ένα μοντέλο νέας γενιάς, βγάζει νόημα η κίνηση των Ιαπώνων να αποτελεί μια πρόγευση της σχεδιαστικής λογικής που θα ακολουθηθεί στο επόμενο GT-R, το οποίο αναμένεται προς τα τέλη της επόμενης γενιάς.

Mercedes
moto