Την πιο δυνατή «γεύση» της ανανεωμένης E-Class έδωσε η Mercedes-Benz.

Eξωτερικά οι αλλαγές θα χαρακτηρίζουν κυρίως τα δύο άκρα.

Οι πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τις επιλογές του κινητήρα δεν έχουν κυκλοφορήσει.

Το πότε θα αποκαλυφθεί επίσημα το μοντέλο δεν έγινε γνωστό.

Αυτή είναι η αποκλειστική μας ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα για την ανανεωμένη Mercedes E-Class.

Πρώτες εικόνες της ανανεωμένης Mercedes E-Class

41.708 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/1/2020

Την πιο δυνατή «γεύση» της ανανεωμένης E-Class έδωσε η Mercedes-Benz, δημοσιεύοντας τις πρώτες επίσημες εικόνες του πολυτελούς σεντάν, γνωστοποιώντας παράλληλα κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα έχει όταν παρουσιαστεί επίσημα.

Όταν το μοντέλο συστηθεί και επίσημα θα έχει αλλαγές στο styling μέσα και έξω, μαζί με περισσότερη τεχνολογία και πολλές υβριδικές επιλογές, χωρίς όμως η πληροφόρηση αυτή να γίνεται  περισσότερο λεπτομερής, αφού η γερμανική φίρμα δε θέλησε να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο.
 
Να πούμε ωστόσο πως εξωτερικά οι αλλαγές θα χαρακτηρίζουν κυρίως τα δύο άκρα, με τις AMG να λαμβάνουν την γρίλια Panamericana. Στο εσωτερικό θα υπάρχει ένα νέο τιμόνι και τα σύστημα ψυχαγωγίας MBUX. Οι ψηφιακές οθόνες (δύο των 10.25 ιντσών) θα δίνουν επίσης το παρών, όπως και πολλές τεχνολογίες υποβοήθησης οδηγού αναφορικά με τη διεύθυνση, την πέδηση, το παρκάρισμα, αλλά και την πλοήγηση με πληροφορίες κίνησης σε πραγματικό χρόνο.
 
Οι πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τις επιλογές του κινητήρα δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά η Mercedes λέει ότι τουλάχιστον επτά plug-in υβριδικά μοντέλα θα είναι μέρος της γκάμας της E-Class, συμπεριλαμβανομένων των τετρακίνητων 4MATIC εκδόσεων και των βάγκον. Δύο νέοι κινητήρες θα φτάσουν επίσης μαζί με την ανανεωμένη E-Class, συμπεριλαμβανομένου ενός τετρακύλινδρου ήπια υβριδικού 2,0 λίτρων 268 ίππων, αλλά και ενός εξακύλινδρου 3λιτρου που προσφέρει 362 άλογα, επίσης με 48βολτο ηλεκτρικό σύστημα.
 
Το πότε θα αποκαλυφθεί επίσημα το μοντέλο δεν έγινε γνωστό, ωστόσο στην Ευρώπη αναμένεται να μπει στις αγορές μέσα στο καλοκαίρι.

41 διαθέσιμα άρθρα για MERCEDES  E-CLASS