6 φωτογραφίες »

Πρώτες εικόνες των ανανεωμένων BMW X3 & iX3

1.560 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/5/2021

Οι πρώτες εικόνες των ανανεωμένων BMW X3 και iX3 ήρθαν στην δημοσιότητα, με την γρίλια να παραμένει πάνω κάτω στο ίδιο μέγεθος αλλά τα φώτα τους είναι σαφώς πιο επιθετικά.

Mια καινούρια ομάδα από νέα μοντέλα ετοιμάζονται να λάβουν έγκριση από το υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Κίνας, με δύο από αυτά να είναι η ανανεωμένη BMW X3 και η ηλεκτρική έκδοσή της, η iX3. Τα δύο αυτοκίνητα φωτογραφήθηκαν για να μπουν στο αρχείο του υπουργείου και οι εικόνες τους είναι προσβάσιμες σε όλους όσους θέλουν να δουν τα νέα επερχόμενα μοντέλα που θα διατεθούν στη ασιατική χώρα. Πρέπει να σημειωθεί πως, αν και πρόκειται για τις Χ3 και iX3 που πρόκειται να λανσαριστούν στη Κίνα, δεν πρέπει να αναμένουμε μεγάλες διαφορές, όταν η BMW παρουσιάσει τα δύο μοντέλα στην Γηραιά Ήπειρο στις ευρωπαϊκές τους προδιαγραφές.

Ενδιαφέρον προκαλεί η κίνηση της BMW να ανανεώσει την εξωτερική εμφάνιση της iX3, αν και το μοντέλο παρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 2020. Η φίρμα φαίνεται πως πιστεύει πως οι εκδόσεις εσωτερικής καύσης και αυτή με το ηλεκτρικό μοτέρ πρέπει να υιοθετούν παρόμοια σχεδίαση, με τις όποιες διαφορές επιτάσσει η ηλεκτρική φύση της iX3

Περνώντας στο ζουμί της υπόθεσης, τόσο η ανανεωμένη X3 όσο και η iX3 θα ξεχωρίζουν χάρη στα νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα στο μπροστινό και το πίσω μέρος ενώ φαίνεται πως το μέγεθος της μπροστινής γρίλιας έχει παραμένει σε λογικά πλαίσια, με τα δύο «νεφρά» πλέον να ενώνονται μεταξύ τους στη μέση. Με τις εικόνες που ήρθαν στην δημοσιότητα να δείχνουν τα μοντέλα στις πιο σπορτίφ εκδόσεις τους, οι προφυλακτήρες αναμένεται να μην είναι τόσο επιθετικοί στις πιο φτωχές εκδόσεις, ενώ οι τετραγωνισμένες απολήξεις του συστήματος εξάτμισης στην Χ3, ίσως έχουν επίσης άλλο σχήμα.

Η BMW X3 και η ηλεκτρική της έκδοση λέγεται πως θα παρουσιαστούν στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές τους μέσα στον Ιούνιο και φυσικά θα φέρουν μαζί τους αναβαθμίσεις μέσα στην καμπίνα, εικόνα της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί μέχρι αυτή την στιγμή. Η Χ3 Μ θα κάνει ντεμπούτο προς το τέλος του 2021 ή στις αρχές του 2022.

17 διαθέσιμα άρθρα για BMW  X3

Tags: BMW X3