Το νέο Q3 θα είναι μεγαλύτερο τόσο σε μήκος και σε μεταξόνιο όσο και πλάτος.

Το εμπορικό λανσάρισμα του νέου Q3 αναμένεται τον Νοέμβριο.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός θα είναι μεγάλος.

Το εμπορικό λανσάρισμα του νέου Q3 αναμένεται τον Νοέμβριο.

Διαρροή: Aυτό είναι το νέο Audi Q3!

5.333 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/7/2018
 

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου Q3 ήρθαν στο φως οι πρώτες εικόνες και οι πρώτες πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε. Πάρτε μάτι.

Οι πρώτες εικόνες του ολοκαίνουριου Αudi μόλις ήρθαν στην δημοσιότητα μέσω διαρροών και με την πρώτη ματιά μπορούμε να πούμε πως η νέα γενιά φέρνει μαζί της πολλές αλλαγές στην εμφάνιση του crossover της γερμανικής εταιρείας.

Συγκεκριμένα, είναι ξεκάθαρο πως η σχεδίαση του έχει επηρεαστεί σημαντικά από το κορυφαίο στην SUV γκάμα της μάρκας, Αudi Q8, κυρίως όσον αφορά την γρίλια, τον μπροστινό προφυλακτήρα και τους μεγάλους εισαγωγείς αέρα που βρίσκονται στις δύο άκρες του ενώ το μάτι δεν γίνεται να μην πέσει στα νέας και μοντέρνας σχεδίασης φωτιστικά σώματα. Στο πίσω μέρος, τα φώτα είναι ελαφρώς μεγαλύτερα ενώ διαφορετικού σχήματος είναι και οι απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.
 
Όσον αφορά τις διαστάσεις, το νέο Q3 θα είναι μεγαλύτερο τόσο σε μήκος και σε μεταξόνιο όσο και πλάτος. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μεγαλώσουν οι αποθηκευτικοί χώροι του πορτ-μπαγκάζ που θα φτάνουν πλεόν τα 674 λίτρα με τα πίσω καθίσματα στην θέση τους και τα 1.526 λίτρα χωρίς αυτά.

Στον εσωτερικό διάκοσμο, ο οδηγός θα έχει διαθέσιμο τον ψηφιακό πίνακα οργάνων Virtual Cockpit 12,3 ιντσών αλλά και μία οθόνη αφής 8,8 ιντσών που θα υποστηρίζει το σύστημα ψυχαγωγίας (προαιρετικά θα υπάρχει διαθέσιμη και μια μεγαλύτερη οθόνη 10 ιντσών). Ο τεχνολογικός εξοπλισμός θα είναι μεγάλος καθώς το νέο Q3 εξοπλίζεται με δύο ακόμα θύρες USB, Wi-Fi αλλά και μια σειρά συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και ασφάλειας όπως  forward emergency braking, lane departure warning, rear cross-traffic alert, προσαρμοζόμενο cruise control, active lane assist κ.α.

Πληροφορίες σχετικά με το πως θα διαμορφωθεί η παλέτα των μηχανικών συνόλων αναφέρουν πως θα γίνουν διαθέσιμα μια σειρά από μοτέρ τόσο σε βενζίνη όσο και σε diesel, αλλά μόνο τρεις κινητήρες θα προσφερθούν σίγουρα σε όλες τις αγορές. Ένας από αυτούς λέγεται πως θα είναι ο 2λιτρος ΤFSI των 190 ίππων που θα εξοπλίζεται με σύστημα τετρακίνησης και θα συνεργάζερται με 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Το εμπορικό λανσάρισμα του νέου Q3 αναμένεται τον Νοέμβριο.

30 διαθέσιμα άρθρα για AUDI  Q3