H 5λιτρη Mustang.

To Dodge Challenger.

H Camaro.

Πρωτιά για Ford Mustang

4.612 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2019)

Τις περισσότερες πωλήσεις στην κατηγορία των muscle cars πέτυχε η Mustang. Δείτε γιατί η Dodge, με το Challenger, έχει κάθε λόγο να χαίρεται.

Τα πρώτα στοιχεία για τις πωλήσεις των Chevrolet Camaro, Ford Mustang και Dodge Challenger στις ΗΠΑ για το 2018 ήρθαν μόλις στο φως και τα νέα δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστα για την πορεία ενός από τα τρία παραπάνω muscle car.

Tην πρώτη θέση σε πωλήσεις κατέκτησε η Mustang με 75.842 πωλήσεις στην αγορά των ΗΠΑ, αλλά αν και το 2018 ήταν το πρώτο έτος για την ανανεωμένη έκδοση του και η Bullitt έδωσε και αυτή αρκετή ώθηση στις πωλήσεις της, η Ford ίσως έχει ένα λόγο να ανησυχεί. Ο λόγος είναι ότι παρά ότι είχε αρκετά μεγαλύτερες πωλήσεις από τα άλλα δύο μοντέλα, οι ετήσιες πωλήσεις είναι 7,4% λιγότερες από αυτές του 2017.
 
Αντίθετα, θετική είναι η πορεία του Dodge Challenger, μιας και το μοντέλο σημείωσε πωλήσεις 66.716 αυτοκινήτων για το 2018, αύξηση της τάξης του 3% σε σχέση με το 2017. Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του αυτή ήταν οι πολλές εκδόσεις που λάνσαρε η μάρκα, και συγκεκριμένα η πανίσχυρη SRT Demon.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Chevrolet Camaro που, παρά τις καλές κριτικές, κατάφερε να πετύχει μόνο 50.963 πωλήσεις. Αυτό το νούμερο συνεπάγεται πως οι πωλήσεις μειώθηκαν δραματικά κατά 25% σε σχέση με το 2017.

Εσείς ποιο θα επιλέγατε;
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center