Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε.

Πρώτο teaser R8 facelift

2.722 Επισκέψεις στο άρθρο (23/10/2018)

To πρώτο teaser για το ανανεωμένο γερμανικό supercar είναι γεγονός. Μπορείτε να διακρίνετε τις διαφορές;

Την πρώτη teaser εικόνα του ανανεωμένου Audi R8 δημοσίευσε η γερμανική μάρκα μέσω μιας ανάρτησης στο twitter της Audi France.

Δυστυχώς, η εικόνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να εξακριβώσουμε ποιες είναι οι διαφορές με το τωρινό μοντέλο, ωστόσο υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που γίνονται ευδιάκριτες μετά από μια δεύτερη ματιά. Το facelift R8 φαίνεται πως θα υιοθετήσει μια πιο ευρεία εξαγωνική γρίλια, την ίδια στιγμή που ο διαχύτης είναι ελαφρώς διαφορετικός και οι πλαϊνοί εισαγωγείς αέρα είναι αυτή τη φορά ενιαίοι και δεν χωρίζονται με το μαύρο αεροδυναμικό μέρος που υπάρχει στο τωρινό R8. Tέλος, προστίθεται οι τρεις οπές κάτω από το καπό, δάνειο από το A1 Sportback, ενώ το έμβλημα παραμένει στο ίδιο ακριβώς σημείο.
 
Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε, καθώς η Audi είναι πιθανό να μην προχωρήσει σε κάποια αλλαγή ή απλά να αυξήσει την ιπποδύναμη του V10 ατμοσφαιρικού μοτέρ μέχρι τους 640 ίππους, φτάνοντας την ισχύ της Lamborghini Huracan Performante.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα.

AUTOFIT PASXA
vw