Μία νέα έκδοση της X-Class προσφέρει η Mercedes την οποία ονόμασε X-Class X2 και διαθέτει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος αλλά και μία ευρεία γκάμα χρωμάτων.

H ειδική αυτή έκδοση διατίθεται αποκλειστικά στην διπλοκάμπινη τετράθυρη έκδοση.

«Ψήλωσε» την X-Class η Mercedes

5.586 Επισκέψεις στο άρθρο (5/11/2018)

Μία νέα έκδοση της X-Class προσφέρει η Mercedes η οποία διαθέτει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος αλλά και μία ευρεία γκάμα χρωμάτων.

Ξεκινώντας από την βασική διαφορά που έχει η X-Class X2 , στη νέα του έκδοση το Pick-Up της Mercedes έρχεται με ένα νέο κιτ ανάρτησης που αυξάνει γενναιόδωρα την απόσταση από το έδαφος κατά 30 εκατοστά. Να θυμίσουμε πως στην Ευρώπη η βασική X-Class διαθέτει 200 χιλιοστά απόσταση από το έδαφος, ενώ υπάρχει διαθέσιμη και μία προαιρετική επιλογή 220 χιλιοστών.
 
Από κει και πέρα διαθέσιμο είναι το πακέτο off-road που διατίθεται για επιπλέον 5.056 στην αγορά της Γερμανίας που συνοδεύεται από ζάντες 18 ιντσών και ελαστικά 265/60.  
Αυτοί που επιθυμούν να ξοδέψουν επιπλέον 4.165 ευρώ μπορούν να παραγγείλουν την X-Class X2  με έναν ιδιαίτερο χρωματισμό, καθώς θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα από μία γκάμα 100 χρωμάτων, ενώ με 2.368 ευρώ μπορεί κανείς να μετατρέψει τα πίσω τζάμια σε φιμέ και να προσαρμόσει το χρωματισμών των χειρολαβών των θυρών, των προφυλακτήρων αλλά και άλλων σημείων στο χρώμα που αυτός επιθυμεί.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο προαιρετικός εξοπλισμός όπως αυτός αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Mercedes στο Μόναχο περιλαμβάνει και άλλα εξαρτήματα μεταξύ των οποίων βρίσκονται πλαϊνές μπάρες, ένα κιβώτιο που προσαρμόζεται στην καρότσα, αλλά και δύο καλύμματα για την καρότσα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η X-Class X2   διατίθεται αποκλειστικά στην διπλοκάμπινη τετράθυρη έκδοση, τόσο στην τετρακύλινδρη X250d και στην εξακύλινδρη X350d με τις τιμές της στην γερμανική αγορά να ξεκινούν από τις 47.190 και 53.490 ευρώ αντίστοιχα.    

Toyota
moto