H DBS Superleggera ΑΜR θα γινόταν το κορυφαίο μοντέλο στης βρετανικής μάρκας στην γκάμα AMR.

H DBS Superleggera ΑΜR θα γινόταν το κορυφαίο μοντέλο στης βρετανικής μάρκας στην γκάμα AMR.

Σε έκδοση AMR η DBS Superleggera;

4.682 Επισκέψεις στο άρθρο (16/7/2018)

ΑMR έκδοση για την DBS Superleggera φαίνεται πως σχεδιάζει η Aston Martin. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Η DBS Superleggera έχει δώσει το δικό της τόνο στην GT γκάμα της Aston Martin και σαν να μην έφτανε αυτό, οι φίλοι της μάρκας φαίνεται πως ενθουσιάζονται στην ιδέα να λανσαριστεί μια ακόμη πιο ισχυρή έκδοση του συγκεκριμένου μοντέλου.

Η εικόνα αυτή είναι μια ψηφιακή πρόταση του ανεξάρτητου σχεδιαστή Allcarnews σχετικά με μια έκδοση AMR, με τις μόνες διαφορές να είναι οι μικρές κίτρινες λεπτομέρειες στους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες. Δεδομένου θεωρείται πάντως ότι αν μια τέτοια έκδοση λάβει το πράσινο φως, οι διαφοροποιήσεις θα αυξηθούν με νέες ζάντες και πιο πολλά ανθρακονημάτινα μέρη.
 
H DBS Superleggera εξοπλίζεται με ένα V12 twin-turbo μοτέρ 5,2 λίτρων με την ιπποδύναμη να φτάνει τα 715 άλογα μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων που στέλνει την ισχύ στους πίσω τροχούς. Αν όμως η μάρκα αποφάσιζε να προχωρήσει στο λανσάρισμα μιας AMR έκδοσης, η απόδοση του μοτέρ αναμένεται να ξεπεράσει τα 750 άλογα, με σκοπό να ανταγωνιστήσει την Ferrari 812 Superfast.

H DBS Superleggera ΑΜR θα γινόταν το κορυφαίο μοντέλο στης βρετανικής μάρκας στην γκάμα AMR, ωστόσο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με αν τελικά γίνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα δεν υπάρχουν.
 

Toyota
moto