Στα σκαριά plug-in υβριδική A-Class;

3.789 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2019)

Με απόδοση 250 άλογα, η plug-in υβριδική έκδοση θα καλύψει το κενό κάτω από την AMG A 35.


Έντονες είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα το στρατόπεδο της Μercedes σχετικά με την πιθανότητα να λανσάρει η μάρκα μια plug-in υβριδική έκδοση της νέας A-Class για να καλυφθεί το κενό ανάμεσα στις «απλές» εκδόσεις του premium μικρομεσαίου και την AMG 35.

Η έκδοση αυτή θα έχει την κωδική ονομασία A250e με την ισχύ να πηγάζει από τον 1,33 λίτρων turbo κινητήρα της A200 απόδοσης 163 ίππων και 250 Nm ροπής σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 102 ίππων και 300 Nm ροπής. Η συνολική ισχύς θα φτάνει τα 250 άλογα ενώ για τον καλύτερο έλεγχό της, η Mercedes  λέγεται πως θα προσφέρει το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της νέας GLB.

H ηλεκτρική αυτονομία θα φτάνει τα 60 χλμ. χάρη σε μια 15kWh μπαταρία λιθίου από την LG Chem που θα είναι τοποθετημένη κάτω από τα πίσω καθίσματα. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί, πως έχουν έρθει στο φως κάποια έγγραφα που αναφέρουν πως η μέγιστη τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου δεν θα ξεπερνά τα 140 χλμ./ώρα. Ο χρόνος φόρτισης που θα χρειάζεται το μοντέλο δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί.

Η φημολογούμενη plug-in υβριδική έκδοση της νέας A-Class θα κάνει το ντεμπούτο της μπροστά στα μάτια του κοινού στην Έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβιο.
 

Mercedes
moto