3 φωτογραφίες »

H Porsche οδήγησε τη νέα Cayenne Coupe στο Ring.

Στο Ring η Porsche Cayenne Coupe (+vid)

2.412 Επισκέψεις στο άρθρο (8/5/2020)

Προσπαθώντας να κρύψει το νέο σύστημα εξάτμισης, η Porsche οδήγησε τη νέα Cayenne Coupe στο Ring, συνεχίζοντας τις δοκιμές εξέλιξης πριν παρουσιάσει επίσημα το μοντέλο.


Παρά το γεγονός πως έχουμε δει και άλλες φορές την κουπέ έκδοση της Cayenne, το όνομα του μοντέλου παραμένει ακόμα άγνωστο. Τις περισσότερες πιθανότητες έχουν τα ονόματα GT ή GTS, ωστόσο μέχρι στιγμής κανένα από τα δύο δεν έχει επιβεβαιωθεί από τη γερμανική φίρμα.
 
Στο πίσω μέρος η Cayenne Coupe έχει δύο ωοειδείς απολήξεις εξάτμισης στο κέντρο και ισάριθμες τραπεζοειδείς στις γωνίες. Με βάση προηγούμενες εικόνες που έχουμε από το μοντέλο σχεδόν βέβαιο πρέπει να θεωρείται πως οι λειτουργικές απολήξεις είναι αυτές του κέντρου και όχι οι άλλες δύο. Παράλληλα στην προκειμένη περίπτωση το μοντέλο φέρει διαφοροποιήσεις και στο μπροστά μέρος σε σχέση με τις προηγούμενες εικόνες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας.
 
Στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων, οι φήμες αναφέρουν πως το μοντέλο θα  χρησιμοποιήσει μια αναβαθμισμένη έκδοση του κινητήρα της Turbo S E-Hybrid. Η ισχύς θα κυμαίνεται περίπου στα 800 άλογα. Το δεύτερο σενάριο θέλει το ισχυρό SUV να λαμβάνει τον 4,0 λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα της Lamborghini Urus που προσφέρει 650 άλογα.
 
Τέλος, σχετικά με την επίσημη αποκάλυψη του αυτοκίνητου, αυτή αναμένεται το προσεχές διάστημα, ωστόσο λόγω των καθυστερήσεων που υπάρχουν σε όλους τους τομείς από την πανδημία δεν έχει καθοριστεί ακόμα κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.  
 

Mercedes
test center