Το πρώτο από τα πρωτότυπα που παρουσιάζονται πρόκειται για το μοντέλο με κωδική ονομασία W213 αποτελώντας την σεντάν έκδοση της E-Class.

Όσον αφορά το δεύτερο πρωτότυπο που έχει καταγράψει το βίντεο με κωδική ονομασία S213 πρόκειται για τη βάγκον έκδοση της E-Class.

Στο δρόμο η ανανεωμένη Mercedes E-Class

Διαβάστηκε από 2936 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/6/2019
 

Ένα βίντεο το οποίο παρουσιάζει την ανανεωμένη Mercedes E-Class, τόσο σε σεντάν όσο και σε βάγκον έκδοση έκανε την εμφάνισή του, προσφέροντας μας μια πρώτη ιδέα για τις αλλαγές που θα υπάρξουν.

Το πρώτο από τα πρωτότυπα που παρουσιάζονται πρόκειται για το μοντέλο με κωδική ονομασία W213 αποτελώντας την σεντάν έκδοση της E-Class. Στο εμπρόσθιο μέρος ο πρόβολος φαίνεται να είναι αλλαγμένος έχοντας μια νέα γρίλια και πιο αιχμηρούς προβολείς με ενσωματωμένα τα LED φώτα ημέρας. Μάλιστα όπως φαίνεται η νέα CLS φαίνεται πως έχει επηρεάσει τον σχεδιασμό των προβολέων έχοντας κοινά χαρακτηριστικά. Στο πίσω μέρος, οι τροποποιήσεις φαίνονται ακόμη πιο σημαντικές, κάτι που φανερώνει το εντονότερο καμουφλάζ που είναι εκεί για να κρύψει το πραγματικό σχήμα των φωτιστικών σωμάτων.
 
Όσον αφορά το δεύτερο πρωτότυπο που έχει καταγράψει το βίντεο, πρόκειται για αυτό με κωδική ονομασία S213 και μιλάμε για τη βάγκον έκδοση της E-Class. Η βασική διαφορά με το σεντάν επικεντρώνεται στη γρίλια η οποία φαίνεται πως είναι διαφορετική στις δύο περιπτώσεις. Στον αντίποδα οι προβολείς έχουν το ίδιο σφαιρικό σχήμα, αλλά πιστεύουμε ότι αυτό μπορεί να είναι μια πιο πλούσια έκδοση.
 
Αφήνοντας στην άκρη το βίντεο και περνώντας στο εσωτερικό, να πούμε πως προηγούμενες εικόνες αποκαλύπτουν πως η ανανεωμένη E-Class θα παρουσιαστεί χωρίς μεγάλες αλλαγές. Ένα ζευγάρι οθονών συνεχίζει να παίζει τον κυρίαρχο ρόλο, ενώ μία μεγάλη οθόνη για τη ρύθμιση του κλιματισμού είναι παρούσα κάτω από την κεντρική κονσόλα.
 
Τέλος να σημειωθεί πως η Mercedes εργάζεται πάνω σε μία ανανεωμένη έκδοση της κουπέ E-Class και αναμένουμε ότι τα όλα μοντέλα με πρώτο το σεντάν θα αρχίσουν να εμφανίζονται εντός του έτους.  
 

H ΒΜW i8 της Alcantara

Ιδού το Nissan GT-R50 by Italdesign

Πήρε δική του A-Class μετά το δώρο του Best Car

Σε δοκιμές το ανανεωμένο Audi Q2

H εφαρμογή «πολυεργαλείο» της Nissan

Nέα Bentley Continental GT Limited

Δοκιμή: Jeep Renegade με 180 PS

DS 7 Crossback VS Land Rover Discovery Sport

BMW Σειρά 2 Vs Mercedes B-Class

Δοκιμή: Υβριδικό Honda CR-V

Ηλεκτροκίνητο τo μέλλον του Mazda MX-5;

Mustang 1.000 ίππων για 50.000 ευρώ!

BMW Z4 μέσω της AC Schnitzer

50 χρόνια Nissan GT-R και Z σε δύο βίντεο

Μετά από SUV θα δούμε Mustang pick-up;

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές;

Αγορά / Auto Bild: Διαβάστε live 30 δοκιμές

Yellow Pages: Ελαστικά - Τιμές - Προσφορές!

Yellow Pages: Λιπαντικά - Προδιαγραφές!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: To καλύτερο επαγγελματικό αυτοκίνητο !

SUZUKI: Υβριδικό για οικονομία, πιο εύκολα από ποτέ!

FORDAdvertisement: Ford Kuga, από 21.375€, επιτόκιο 1% και 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

HONDA: Μπες πίσω από το τιμόνι όλων των μοντέλων!

SUZUKI: Δωρεάν χειμερινός έλεγχος

Δες: Τα ελαστικά της Γιουβέντους !

Σφακιανάκης επιλογές: 1.000€ επιδότηση ανταλλαγής

περισσότερα »