Ο φακός συνέλαβε το νέο Audi R8 e-tron στους δρόμους του Ίνγκολστάντ. Δείτε το σε video.

Στο δρόμο το Audi R8 e-tron

3.806 Επισκέψεις στο άρθρο (28/7/2016)

Στους δρόμους του Ίνγκολσταντ η κάμερα συνέλαβε το νέο Audi R8 e-tron. Πως σας φαίνεται εν κινήσει;

Το concept του Audi R8 e-tron είχε κάνει την εμφάνιση του στο περασμένο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και όπως φαίνεται πλέον βρίσκεται σε στάδιο δοκιμών εξέλιξης. Το βίντεο που αναρτήθηκε από γερμανικό μέσο ενημέρωσης, δείχνει το ηλεκτρικό R8 στους δρόμους γύρω από τη βάση της Audi στο Ίνγκολσταντ.

Όπως φαίνεται και στο video, στο κατώτερο μέρος του οπίσθιου προφυλακτήρα υπάρχει το λογότυπο e-tron, που χαρακτηρίζει τα ηλεκτρικά μοντέλα της γερμανικής φίρμας, ενώ όπως συνηθίζεται, το μοντέλο παραγωγής διαφέρει σε αρκετά σημεία από το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε.


Χωρίς να υπάρχουν λεπτομέρειες, προς το παρόν, για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου παραγωγής R8 e-tron, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το concept εφοδιαζόταν με τέσσερις ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες, οι οποίοι είχαν συνολική απόδοση 312 ίππων (230 kW) με 450 Nm ροπής, και του έδιναν τη δυνατότητα να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,8 δλ. Το ηλεκτροκινητήριο σύστημα υποστηριζόταν από μια μπαταρία ιόντων λιθίου βάρους 470 κιλών και χωρητικότητας 42,4 kW, κάτι που σε απλά λόγια μεταφράζεται σε αυτονομία 248 χλμ.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει έντονη φημολογία γύρω από την συνολική ιπποδύναμη και την αυτονομία του μοντέλου, καθώς λέγεται πως θα διαφέρουν κατά πολύ, προς τα πάνω, από ότι παρουσιάστηκε για το concept. Μέχρι λοιπόν να προκύψουν νέες σημαντικές πληροφορίες για το νέο Audi R8 e-tron, ας παρακολουθήσουμε το κατασκοπευτικό video:

Mercedes
moto