2 φωτογραφίες »

Ο σχεδιαστής εφάρμοσε το νέο σχήμα μάσκας στο εμπρόσθιο μέρος.

Σχέδιο προβλέπει τη νέα Mercedes C-Class

8.636 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2020)

Ένα νέο ανεξάρτητο σχέδιο κάνει τη δική του εκτίμηση για την εξωτερική εμφάνιση της ολοκαίνουργιας Mercedes C-Class και μας προϊδεάζει για τον ερχομό του γερμανικού σεντάν.

Η εξέλιξη της νέας Mercedes C-Class βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό κάτω από το μικροσκόπιο των ανθρώπων της μάρκας. Τα πρωτότυπα του σεντάν κάνουν την εμφάνισή τους σε κατασκοπευτικές εικόνες με ολοένα και λιγότερο καμουφλάζ, όμως μέχρι στιγμής η τελική εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου παραμένει ακόμα άγνωστη.
 
Έτσι ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής, μέσω δύο νέων εικόνων κάνει τη δική του εκτίμηση για τη C-Class, λαμβάνοντας κατά νου όλες τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν υπάρξει μέσω των εικόνων που εμφανίζουν τα πρωτότυπα. Ο σχεδιαστής εφάρμοσε το νέο σχήμα μάσκας στο εμπρόσθιο μέρος, ενώ φαίνεται πως περισσότερο ταιριαστά είναι και τα φωτιστικά σώματα μπρος και πίσω. Μια διαφοροποίηση που έχει το σχέδιο σε σχέση με τις εικόνες των πρωτοτύπων είναι οι πλαϊνοί καθρέπτες, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την τελική τους εικόνα.
 
Η πλατφόρμα της πέμπτης γενιάς της C-Class μπορεί να ενσωματώσει οποιαδήποτε γραμμή κίνησης, από συμβατικές λύσεις με μοτέρ εσωτερικής καύσης έως υβριδικά και ηλεκτρικά. Φυσικά όλα τα μοτέρ θα έχουν τεχνολογία με δίκτυο 48 Volt και υβριδική μονάδα για μείωση της κατανάλωσης και βελτίωση των επιδόσεων. Ένα e-Boost περίπου 100 Nm θα μπορεί να δώσει έξτρα ζωντάνια ακόμα και στις βασικές τετρακύλινδρες εκδόσεις, βοηθώντας ταυτόχρονα την τήρηση των προδιαγραφών ρύπων και για το μέλλον.   
 
Τέλος να σημειώσουμε πως μετά την άφιξη του κανονικού μοντέλου (που θα έρθει σε σεντάν, βάγκον και κουπέ αμάξωμα), η μάρκα θα διαθέσει στο μέλλον «καυτές», AMG εκδόσεις για αυτούς που θέλουν το κάτι παραπάνω.

Toyota
moto