Συγχαρητήρια της Peugeot στην ελληνική αντιπροσωπεία

4.916 Επισκέψεις στο άρθρο (22/6/2019)

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot πήρε τα εύσημα από τη «μαμά» εταιρεία μέσω του επίσημου λογαριασμού της Peugeot Γαλλίας στο Twitter για τις επιδόσεις της στην εγχώρια αγορά.

Ο περασμένος Μάιος ήταν μήνας ρεκόρ όσον αφορά στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά. Πιο συγκεκριμένα οι ταξινομήσεις πλησίασαν τις 14.000 κάνοντας τον Μάιο τον καλύτερο μήνα σε πωλήσεις από το 2011 και έπειτα. Σε αυτή την άνοδο, το «χεράκι» του έβαλε και ο Όμιλος Συγγελίδη, η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot, η οποία μάλιστα κατέλαβε την τρίτη θέση στην γενική κατάταξη.
 

Αυτό είδαν και οι άνθρωποι από τα κεντρικά της γαλλικής φίρμας στο Παρίσι και έκαναν ένα tweet στο οποίο συγχαίρουν τη δική μας, ελληνική Peugeot για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στην εγχώρια αγορά. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσίευσης, η γαλλική φίρμα αύξησε τις ταξινομήσεις της εντός συνόρων κατά 14% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018, καταλαμβάνοντας το 9,9% του μερίδιου της αγοράς στα επιβατικά αυτοκίνητα (αυξημένο κατά 0,7% σε σχέση με πέρυσι). Αξίζει να σημειωθεί πως, το μερίδιο αγοράς της Peugeot στην Ελλάδα συνολικά έχει τετραπλασιαστεί από το 2014 και την ανάληψη της μάρκας από τον Όμιλο Συγγελίδη.
 
Πέραν αυτών, οι Γάλλοι τονίζουν και την θεαματική αύξηση κατά 60% στις πωλήσεις του Peugeot 3008, ενός μοντέλου που σύμφωνα με τη μάρκα έχει κερδίσει 63 διεθνή βραβεία και η τιμή του στην ελληνική αγορά ξεκινά από τις 26.400 ευρώ. Αντίστοιχη αύξηση κατέγραψε το μοντέλο και στα πλουσιότερα επίπεδα εξοπλισμού Allure & GT Line.

Mercedes
moto