Σύντομα το ντεμπούτο της Macan facelift (+vid)

3.167 Επισκέψεις στο άρθρο (16/7/2018)

Σε ύψος 3.400 μέτρων στo Λεσότο έκανε τις τελευταίες της δοκιμές η ανανεωμένη Μacan λίγο πριν επίσημη παρουσίαση της. Δείτε το video.

Tις πρώτες εικόνες και πλάνα από τις δοκιμές που έκανε η ανανεωμένη Macan στο Λεσότο  σε ύψος 3.400 μέτρων και σε δύσβατες διαδρομές έδωσε στην δημοσιότητα η Porsche.

Η γερμανική μάρκα περιγράφει την Μacan σαν «ένα sports car μασκαρεμένο σε SUV» που τέθηκε σε σκληρή δοκιμασία στο video που θα δείτε για να επιδείξει και τις off-road ικανότητες της λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση της τις επόμενες μέρες.
Ακριβείς πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε από το ανανεωμένο μοντέλο δεν υπάρχουν, ωστόσο οι τελευταίες αναφορές κάνουν λόγο ότι το σύνολο της γκάμας της Macan θα επωφεληθεί με μια μικρή αύξηση στην ισχύ. Για παράδειγμα, λέγεται πως στην βάση της γκάμας η ιπποδύναμη θα φτάσει μέχρι και τα 300 άλογα, την ίδια στιγμή που η S φτάσει τα 360 άλογα και η Turbo μέχρι και τα 435 άλογα! Αντίθετα, δεν πρέπει να αναμένουμε κάποιο diesel μοτέρ ούτε κάποια υβριδική έκδοση.
 
Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση, θα υπάρχουν σαφείς αλλά μικρές διαφοροποιήσεις ενώ αναβαθμισμένη αναμένεται η Macan και στον τομέα της ανάρτησης και της ποιότητας κύλισης.

Υπενθυμίζουμε οτι η Macan είναι αυτή την στιγμή ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Porsche με περίπου 350.000 πωλήσεις παγκοσμίως, τριπλάσιες δηλαδή ακόμα και από αυτές που σημειώνει η θρυλική 911.

Toyota
test center