3 φωτογραφίες »

Το Citroen C5 Aircross Plug-In Hybrid συνδυάζει την πρακτικότητα και την άνεση που χαρακτηρίζει όλες τις εκδόσεις του, με καλές επιδόσεις και οικονομία.

Citroen C5 Aircross PHEV, Kia Niro PHEV & XCeed PHEV

17.506 Επισκέψεις στο άρθρο

2. Citroen C5 Aircross Plug-In Hybrid
Το άνετο και πρακτικό μικρομεσαίο SUV της Citroen στην έκδοση Plug-In Hybrid μοιράζεται το υβριδικό σύστημα του ομίλου που χρησιμοποιούν και τα αδελφά του μοντέλα, ωστόσο έρχεται με πιο ελκυστική τιμή. Το C5 Aircross Plug-In Hybrid χρησιμοποιεί έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο PureTech κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων απόδοσης 180 ίππων, με ένα ηλεκτρικό μοτέρ ισχύος 108 ίππων. Η συνδυαστική του ισχύς ανέρχεται στους 225 ίππους με τη ροπή να φτάνει στα 320 Nm που περνούν στους εμπρός τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου e-EAT8 8 σχέσεων.. Το C5 Aircross PHEV εφοδιάζεται με μπαταρία χωρητικότητας 13,2 kWh που του δίνει τη δυνατότητα να καλύψει 55 χιλιόμετρα (WLTP) κινούμενο αποκλειστικά με ρεύμα σε ταχύτητες μέχρι 135 χλμ./ώρα, καταναλώνοντας από 1,4 λτ./100 χλμ.. Η φόρτιση της μπαταρίας μέσω wallbox 7,4 kW διαρκεί λιγότερο από 2 ώρες, ενώ από μία κλασική οικιακή πρίζα χρειάζεται 7 ώρες για την ίδια διαδικασία.

1. Kia Niro PHEV & XCeed PHEV 
Η Kia διαθέτει δύο Plug-In Hybrid μοντέλα σε αυτήν την κατηγορία, τα οποία μάλιστα είναι και τα πιο προσιτά που μπορεί να αποκτήσει κανείς. Πρόκειται για το Kia Niro PHEV και το crossover ΧCeed PHEV. Και τα δύο συνδυάζουν το επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα και τον ηλεκτροκινητήρα αυτού με έναν 1,6 λτ. βενζινοκινητήρα GDI, με την συνδυαστική απόδοση στους 141 ίππoυς για το Niro και στους 165 ίππους για το XCeed. H ισχύς περνά σε κάθε περίπτωση στους εμπρός τροχούς μέσω ενός 6τάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Το υβριδικό σύστημα αποθηκεύει ενέργεια στην μπαταρία χωρητικότητας 8,9 kWh και στις δύο περιπτώσεις, με το XCeed να μπορεί να διανύσει έως 48 χλμ. και το Niro 49 με την χρήση της ηλεκτρικής τους ενέργειας, ενώ η μέση κατανάλωση και των δύο σε μεικτή χρήση ανέρχεται κατά WLTP στα 1,4 λτ./100 χλμ.. Το XCeed ξεχωρίζει για την αισθητική του και την οδική του συμπεριφορά και σε αυτή του την έκδοση, ενώ το Νiro ως και πιο SUV και σε αυτή του την έκδοση προσφέρει μεγάλους χώρους και πρακτικότητα. 

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
test center