Πολυτελής κατασκευή και διάκοσμος για το εσωτερικό του Audi Q2, που δικαιολογεί απόλυτα τον premium χαρακτήρα του.

Ακόμη καλύτερα ποιότητα κατασκευής, αλλά το μεγάλο νέο για το ανανεωμένο Ford Kuga είναι το αναβαθμισμένο σύστημα infotainment SYNC 3.

Ευχάριστο στην εικόνα και προσεγμένο στην ποιότητα το ταμπλό του Opel Mokka X, που απέκτησε οθόνη αφής καταργώντας τα πολλά κουμπιά της κονσόλας.

Ιδιαίτερα ποιοτική και κομψή είναι η καμπίνα επιβατών του νέου Peugeot 3008, με το i-cockpit λογικής εσωτερικό και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Λιτό σε εμφάνιση, αλλά προσεγμένο σε εργονομία και φινίρισμα το ταμπλό του νέου SEAT Ateca. Στη βασική έκδοση η οθόνη στο ταμπλό είναι 5 και όχι 8 ιντσών.

¶παιχτο ποιοτικά, μοντέρνο και high-tech το εσωτερικό του Toyota C-HR, που είναι συνάδει απόλυτα με τον μοντέρνο εξωτερικό σχεδιασμό του εντυπωσιακού ιαπωνικού crossover.

Χωρίς σχεδιαστική έμπνευση, αλλά κορυφαίο σε ποιότητα, εργονομία και πρακτικότητα το εσωτερικό του νέου VW Tiguan.

Eσωτερικά: Εντυπωσιάζει το Peugeot 3008

113.237 Επισκέψεις στο άρθρο (25/3/2017)

Ιδιαίτερα ποιοτική και κομψή είναι η καμπίνα επιβατών του νέου 3008, με το i-cockpit λογικής εσωτερικό, όπου ξεχωρίζουν ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, το μικρής διαμέτρου τιμόνι, οι διακόπτες αεροπορικού τύπου, η μεγάλη κεντρική κονσόλα που χωρίζει οδηγό και συνοδηγό και ο προσεγμένος ambient φωτισμός. 
Μοντέρνο είναι και το εσωτερικό του C-HR, όπου ξεχωρίζει το ασύμμετρο και ελαφρά στραμμένο προς τον οδηγό ταμπλό με λίγους, αλλά πολύ ποιοτικούς διακόπτες. Έπειτα, το μάτι σου καρφώνεται στην οθόνη αφής που είναι τοποθετημένη ψηλά στο ταμπλό, ενώ  η συνολική απτή ποιότητα των μαλακών υλικών είναι εξαιρετική και το φινίρισμα ανάλογο, χωρίς τριγμούς και χωρίς αστοχίες συναρμογής.
 
Μπορεί σχεδιαστικά το εσωτερικό του Tiguan να μην σε εξιτάρει, όμως από πλευράς ποιότητας υλικών και φινιρίσματος είναι κορυφαίο. Στο κέντρο του ταμπλό κυριαρχεί η μεγάλη οθόνη αφής (8 ιντσών στις πιο πλούσιες εκδόσεις), ο πίνακας οργάνων είναι ευδιάκριτος (μπορεί να είναι και εντελώς ψηφιακός), ενώ κανένα πρόβλημα δεν θα αντιμετωπίσεις και από άποψης εργονομία.
 
Το εσωτερικό του ανανεωμένου Ford Kuga βελτιώθηκε σε όλα τα επίπεδα, εμφανίζοντας ακόμα καλύτερη ποιότητα κατασκευής και πιο σύγχρονο διάκοσμο. Το σημαντικότερο όμως νέο στην καμπίνα είναι το αναβαθμισμένο σύστημα infotainment SYNC 3 της Ford, με φωνητικές εντολές και 8 ιντσών οθόνη αφής και το οποίο είναι συμβατό με λειτουργίες Apple CarPlay και Android Auto.
 
Σχετικά λιτός είναι ο εσωτερικός διάκοσμος στο βασικό SEAT Ateca με σχεδίαση από το Leon και το σύστημα πολυμέσων να έχει οθόνη αφής 5 ιντσών (έναντι 8 ιντσών των πλουσιότερων εκδόσεων). Πάντως, η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή, ενώ τόσο το φινίρισμα, όσο και η συναρμολόγηση κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα. Δυνατό σημείο και αυτού του SEAT αποτελεί η πολύ καλή θέση οδήγησης.
 
Ιδιαίτερα ποιοτικό και το Q2
Aνάμεσα στις πιο compact νέες crossover προτάσεις, η καμπίνα του Q2 ξεχωρίζει με τα υψηλά ποιοτικά και εργονομικά στάνταρ, που προσφέρει σε ένα σύνολο που μπορεί να χαρακτηριστεί άψογο ιδίως στη συναρμογή και στο φινίρισμα. Προαιρετικά ο πίνακας οργάνων μπορεί να είναι πλήρως ψηφιακός 12,3 ιντσών, αλλά στάνταρ είναι η μεγάλη, HD, οθόνη του MMI στην κεντρική κονσόλα. 
 
Το εσωτερικό του Mokka X είναι αισθητά αναβαθμισμένο σε σχέση με αυτό το Mokka, δείχνοντας παράλληλα και πιο high-tech μέσω της οθόνης αφής των 7 ή 8 ιντσών (ανάλογα με την έκδοση) του συστήματος IntelliLink, που πλέον αγκαλιάζει όμορφα το ταμπλό. Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή για τα δεδομένα της κατηγορίας, με τα μαλακά υλικά να εμφανίζουν γερή συναρμογή και σωστό φινίρισμα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
moto