Μίνι

31.598 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2017)

Fiat Panda 0,9 TwinAir CNG
Το δημοφιλέστερο μίνι που δεν χρειάζεται να καταβάλλει τέλη κυκλοφορίας, είναι το Fiat Panda στην έκδοση φυσικού αερίου που διαθέτει (θυμίζουμε ότι το Panda είναι το μοναδικό αυτοκίνητο στα μίνι που διατίθεται με κινητήρα βενζίνης, diesel και φυσικού αερίου). To Panda CNG εφοδιάζεται με βενζινοκινητήρα 0,9 λίτρων τεχνολογίας Twinair με την απόδοσή του να ανέρχεται στους 80 ίππους. Το μοναδικό αισθητικά Panda διακρίνεται για τον νεανικό του χαρακτήρα, τους πλούσιους εσωτερικούς του χώρους και την ευχάριστη οδική συμπεριφορά του, ενώ διατίθεται σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού στην έκδοση φυσικού αερίου (CNG), την Pop και την Lounge. Ο εξοπλισμός είναι καλός και στις δυο εκδόσεις με 6 αερόσακους και πολλές ηλεκτρικές ευκολίες, ωστόσο η Lounge διαθέτει και αισθητικά στοιχεία που αναδεικνύουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα του Panda, όπως μπάρες οροφής, προστατευτικά θυρών και λεπτομέρειες βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος. 

Peugeot 108 1,0 λτ.
To μίνι Peugeot 108 στη βασική του έκδοση με τον 1.000άρη κινητήρα δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας. Πρόκειται για τις εκδόσεις των 68 ίππων που συνδυάζονται με το χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων, οι οποίες εκπέμπουν 88 γρ.CO2/χλμ. και είναι διαθέσιμο στην βασική εξοπλιστική έκδοση Access τόσο σε τρίθυρο όσο και σε πεντάθυρο αμάξωμα. Το 108 και σε αυτή την έκδοση προτάσσει στα βασικά του χαρακτηριστικά την ευελιξία του, την νεανική του εμφάνιση τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του και τον σπιρτόζικο χαρακτήρα του, στοιχεία που το καθιστούν ένα από τα ικανότερα και ιδιαίτερα ευχάριστα αυτοκίνητα πόλης σήμερα. Η έκδοση Access περιλαμβάνει στον εξοπλισμό της 6 αερόσακους, αιρ-κοντίσιον, ηλεκτρικά παράθυρα και ηχοσύστημα, ενώ και σε αυτή την έκδοση προσφέρει αυξημένες δυνατότητες εξατομίκευσης που του προσδίδουν ξεχωριστή αισθητική.

Volkswagen Eco up!
¶λλο ένα από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα της mini κατηγορίας που απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας είναι το Volkswagen up! στην έκδοσή του με φυσικό αέριο με την ονομασία Eco up!. Το ανανεωμένο μίνι της Volkswagen σε αυτή την έκδοση εφοδιάζεται με τον 999 κ.εκ. κινητήρα βενζίνης των 68 ίππων ο οποίος σε συνδυασμό με το φυσικό αέριο που καταναλώνει, διαμορφώνει το πιο οικονομικό αυτοκίνητο στην αγορά με συμβατικό καύσιμο (βενζίνη). To Eco up! διακρίνεται για την όμορφη σχεδίασή του και ιδιαίτερα μετά την ανανέωσή του, την ποιότητα κατασκευής του, τους καλούς εσωτερικούς του χώρους και την ασφαλή και ευχάριστη οδική συμπεριφορά του, αλλά και τον αστικό του χαρακτήρα. Στην έκδοση Eco, το up! διαθέτει στον εξοπλισμό του 4 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, αιρκοντίσιον και ηχοσύστημα. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
test center