Κομψότητα και δυναμισμός για το νέο Suzuki Vitara, το οποίο ακολουθεί (και εξελίσσει) τα σχεδιαστικά χνάρια του SX4 S-Cross.

  Suzuki Vitara

  134.853 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/1/2015

  Με μια ματιά

  5θυρο και compact
  Στις αρχές του 2015
  2κίνητο και 4κίνητο

  5θυρο, με compact διαστάσεις, φρέσκια σχεδίαση και χωρίς το «Grand» στο όνομά του, έρχεται από την προσεχή άνοιξη το νέο Suzuki Vitara, με FWD και AWD εκδόσεις, αλλά και οικονομικούς-οικολογικούς κινητήρες.

  Η Suzuki αποκάλυψε τη μορφή του Vitara νέας γενιάς, που θα δούμε στη χώρα μας αρχές του 2015. Αν η σχεδίασή του σας θυμίζει κάτι, έχετε δίκιο, καθώς το νέο Suzuki Vitara αποτελεί ουσιαστικά την έκδοση παραγωγής του iV-4 concept που είδαμε στο περσινό Frankfurt Motor Show.

  Από τις πρώτες πληροφορίες που δίνει η εταιρεία, προκύπτει πως στη βασική του έκδοση το νέο Vitara θα είναι προσθιοκίνητο, με το σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP του SX4 S-Cross να δίνει το παρόν στις ακριβότερες εκδόσεις του. Λακωνικά η Suzuki ανακοινώνει πως το νέο Vitara θα παίρνει κίνηση από μια σειρά κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, ενώ υπόσχεται πως θα προσφέρει ένα από τα χαμηλότερα επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών CO2 της κλάσης των compact SUV.

  Οι πωλήσεις του νέου Suzuki Vitara θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη την προσεχή άνοιξη, με την ιαπωνική εταιρεία να δηλώνει πως θα υπάρχουν πολλές επιλογές εξατομίκευσης του οχήματος.

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ