Το γεμάτο καμπύλες, φουσκώματα και νευρώσεις αμάξωμα της Giulietta, με τα χαρακτηριστικά αισθητικά τρικ που δίνουν μια εικόνα από κουπέ μοντέλα, δεν αλλάζει στην ανανεωμένη γενιά της.

Η Alfa Romeo έχει παράδοση –μεταξύ άλλων- στο να δημιουργεί οχήματα, η σχεδίαση των οποίων μόνο απαρατήρητη δεν περνάει.

Ανανεωμένη Alfa Romeo Giulietta

34.919 Επισκέψεις στο άρθρο

Δίχως αμφιβολία, η Alfa Romeo έχει παράδοση –μεταξύ άλλων- στο να παρουσιάζει μοντέλα που στοχεύουν απευθείας στο θυμικό ή, με άλλα λόγια, στο να δημιουργεί οχήματα, η σχεδίαση των οποίων μόνο απαρατήρητη δεν περνάει.

Πριν από 3 χρόνια, η εταιρεία αναβίωσε με πλήρη επιτυχία ένα ιστορικό όνομα της Alfa Romeo, την Giulietta, ένα μοντέλο που κατάφερε να αντικαταστήσει επάξια την 147 στις καρδιές των «Alfisti». Το ιταλικό μικρομεσαίο μοντέλο, μπήκε στο 2014 με μία (ήπια) ανανέωση, η οποία άγγιξε και την εμφάνισή του.

Σχεδιαστικά, το γεμάτο καμπύλες, φουσκώματα και νευρώσεις αμάξωμα της Giulietta, με τα χαρακτηριστικά αισθητικά τρικ που δίνουν μια εικόνα από κουπέ μοντέλα (π.χ. οι «κρυμμένες» πίσω χειρολαβές), δεν αλλάζει στην ανανεωμένη γενιά της μικρομεσαίας Ιταλίδας, παραμένοντας έτσι ιδιαίτερα ελκυστικό και «σικάτο». Οι πιο παρατηρητικοί μόνο θα αντιληφθούν το χρωμιωμένο περίβλημα των εμπρός προβολέων ομίχλης, το θυρεό της μάσκας με το διαφορετικό τελείωμα στο πάνω μέρος ή τα νέα σχέδια στις ζάντες αλουμινίου, που διαφοροποιούν το ανανεωμένο μοντέλο από το προηγούμενο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
moto