To ανανεωμένο Ford Focus βρέθηκε στην περασμένη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης και αναμένεται να εκκινήσει την εμπορική του «σταδιοδρομία» προς τα τέλη του έτους.

Στα τέλη Ιουνίου, στο Goodwood Festival of Speed, η Ford παρουσίασε και το ανανεωμένο Focus ST.

Ανανεωμένο Ford Focus

34.932 Επισκέψεις στο άρθρο

To ανανεωμένο Ford Focus βρέθηκε στην περασμένη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης και αναμένεται να εκκινήσει την εμπορική του «σταδιοδρομία» προς τα τέλη του έτους. Αποκάλυψε τη φρέσκια εμφάνισή του, η οποία είναι δανεισμένη από τα τελευταία μοντέλα της φίρμας. Πιο συγκεκριμένα, το εμπρός τμήμα του μικρομεσαίου μοντέλου φέρει τη στιλ Aston Martin μάσκα, που –αναμφίβολα- συνδράμει τα μέγιστα στο να δημιουργηθεί ένα πολύ εντυπωσιακό και επιθετικό παρουσιαστικό. Τα φωτιστικά έχουν επανασχεδιαστεί, καθώς και ο προφυλακτήρας, τόσο ο εμπρός όσο και ο πίσω. Ακόμα, τα πίσω φανάρια έχουν αλλάξει ελάχιστα, ωστόσο τα γραφικά τους έχουν διαφοροποιηθεί σε σχέση με τη σημερινή γενιά.

Λίγους μήνες αργότερα, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Ν. Υόρκης, έκανε ντεμπούτο και η ανανεωμένη εκδοχή του 4θυρου Focus, η οποία –όπως είναι φυσικό- ακολούθησε τη λογική των 3θυρων, 5θυρων και station wagon εκδόσεων του γερμανικού μικρομεσαίου. Τέλος, στα τέλη Ιουνίου στο Goodwood Festival of Speed, η Ford παρουσίασε και το ανανεωμένο Focus ST, με την οπτική διαφοροποίηση να ξεκινάει από την ανανεωμένη εμπρόσθια όψη του οχήματος, όπου έχουν τοποθετηθεί στενότερα φωτιστικά σώματα, καινούργιο καπό, νέοι προβολείς ομίχλης και μια διαφορετική γρίλια της μάσκας. Πίσω, η Ford έχει βάλει μικρότερα φανάρια και επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, στο διαχύτη του οποίου έχει τοποθετηθεί κεντρικά η διπλή απόληξη της εξάτμισης. Επιπλέον, νέοι είναι και οι τροχοί των 19 ιντσών, οι οποίοι φέρουν ελαστικά που έφτιαξε ειδικά η Michelin για το Focus ST. Για την Ευρώπη, η Ford λανσάρει δύο νέα χρώματα, τα Stealth (σκούρο γκρι) και Deep Impact Blue.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

peugeot
skoda