Ένα teaser που έδωσε στη δημοσιότητα η BMW ήρθε να επιβεβαιώσει την ύπαρξη της αγωνιστικής M4 GT3.

Teaser της BMW M4 GT3

1.506 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/12/2019

Ένα teaser που έδωσε στη δημοσιότητα η BMW ήρθε να επιβεβαιώσει την ύπαρξη της αγωνιστικής M4 GT3, που θα είναι διαθέσιμη στους πελάτες της μάρκας οι οποίοι θέλουν να αγωνιστούν σε διάφορα γεγονότα. Παράλληλα επιβεβαίωσε στο περίπου και την ιπποδύναμη της οδικής Μ4.

Όπως φαίνεται το αυτοκίνητο θα είναι παρεμφερές με το οδικό μοντέλο, όμως δε θα λείπουν οι διαφορές, από τη στιγμή που μιλάμε για ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο. Η teaser εικόνα δεν μας κάνει σοφότερους, ωστόσο σε αυτή ξεχωρίζει η ευρεία στάση του, η μεγάλη αεροτομή στ πίσω μέρος και οι γνωστή μάσκα «νεφρών» που χαρακτηρίζει όλα τα μοντέλα της BMW.
 
Το «βαυαρικό» αγωνιστικό θα τροφοδοτείται από τον twin-turbo εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα, που θα βρεθεί και στην οδική Μ4. Πληροφορίες για ακριβή ιπποδύναμη δεν δόθηκαν, όμως το μοντέλο παραγωγής της Μ4 θα έχει περισσότερους από 500 ίππους, κάτι το οποίο γνωστοποίησε η μάρκα με επίσημο δελτίο τύπου. Κρατήστε ως σημείωση πως ο ίδιος κινητήρας εξοπλίζει και τις X3 M και X4 M Competition δίνοντας 510 ίππους.
 
Κλείνοντας να πούμε πως η Μ4 GT3 θα αποκαλυφθεί από την BMW το δεύτερο εξάμηνο του 2020, στοιχείο που μπορεί να οδηγεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης που θα λάβει χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου. Αυτό δε σημαίνει πως τότε θα δούμε και το μοντέλο παραγωγής της οδικής Μ4, ωστόσο επ αυτού δεν υπήρξε κάποια αναφορά από την BMW.
 
H BMW M4 GT3 θα αγωνίζεται στις πίστες το 2022.

19 διαθέσιμα άρθρα για BMW  ΣΕΙΡΑ 4