Όταν το μοντέλο συστηθεί και επίσημα θα έχει αλλαγές στο styling μέσα και έξω.

Teaser της ανανεωμένης Mercedes E-Class

4.786 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2020)

Η ανανεωμένη Mercedes-Benz E-Class απέχει λίγες ημέρες πριν από το επίσημο ντεμπούτο της και η γερμανική φίρμα έκανε μία ακόμα αναφορά σε αυτή μέσω ενός teaser βίντεο.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτέλεσαν για μία ακόμα φορά πρόσφορο έδαφος για τη Mercedes, η οποία ανέβασε σε όλους της τους επίσημους λογαριασμούς το εν λόγω βίντεο, που φυσικά μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου. Το σύντομο κλιπ δεν μας κάνει σοφότερους, αλλά το γεγονός πως στο παρελθόν έχουν υπάρξει εικόνες που δείχνουν (καμουφλαρισμένο) το μοντέλο, αλλά και μερικές επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας έχουν προϊδεάσει για το τι θα δούμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης όπου και θα κάνει πρεμιέρα το μοντέλο.
 
Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, όταν το μοντέλο συστηθεί και επίσημα θα έχει αλλαγές στο styling μέσα και έξω, μαζί με περισσότερη τεχνολογία και πολλές υβριδικές επιλογές, χωρίς όμως η πληροφόρηση αυτή να γίνεται  περισσότερο λεπτομερής, αφού η γερμανική φίρμα δε θέλησε να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο.
 
Να πούμε ωστόσο πως εξωτερικά οι αλλαγές θα χαρακτηρίζουν κυρίως τα δύο άκρα, με τις AMG να λαμβάνουν την γρίλια Panamericana. Στο εσωτερικό θα υπάρχει ένα νέο τιμόνι και τα σύστημα ψυχαγωγίας MBUX. Οι ψηφιακές οθόνες (δύο των 10.25 ιντσών) θα δίνουν επίσης το παρών, όπως και πολλές τεχνολογίες υποβοήθησης οδηγού αναφορικά με τη διεύθυνση, την πέδηση, το παρκάρισμα, αλλά και την πλοήγηση με πληροφορίες κίνησης σε πραγματικό χρόνο.
 
Οι πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τις επιλογές του κινητήρα δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά η Mercedes λέει ότι τουλάχιστον επτά plug-in υβριδικά μοντέλα θα είναι μέρος της γκάμας της E-Class, συμπεριλαμβανομένων των τετρακίνητων 4MATIC εκδόσεων και των βάγκον. Δύο νέοι κινητήρες θα φτάσουν επίσης μαζί με την ανανεωμένη E-Class, συμπεριλαμβανομένου ενός τετρακύλινδρου ήπια υβριδικού 2,0 λίτρων 268 ίππων, αλλά και ενός εξακύλινδρου 3λιτρου που προσφέρει 362 άλογα, επίσης με 48βολτο ηλεκτρικό σύστημα.
 
Αυτά μέχρι στιγμής, τα υπόλοιπα σε λίγες ημέρες αφού το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης θα κάνει πρεμιέρα στις πρώτες ημέρες του Μάρτη.

NEO TRANSPORTER
test center