Το video μπορεί να είναι σύντομο αλλά είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό.

Τeaser video για Volvo S60

2.901 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2018)

Λίγες μέρες μόνο απομένουν πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου Volvo S60. Δείτε το teaser video του.

Το πρώτο επίσημο teaser video για το νέο S60 έδωσε στην δημοσιότητα η Volvo στην έκδοση Polestar Engineered. Το νέο σεντάν της μάρκας θα αποτελέσει το πρώτο μοντέλο που δεν θα εξοπλιστεί με κάποιον κινητήρα diesel .

Το video μπορεί να είναι σύντομο αλλά είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό καθώς μια δίνει μια καλή γεύση για το τι πρέπει να περιμένουμε από το νέο S60. Παρατηρούμε αμέσως τα λεπτά φωτιστικά σώματα που εξοπλίζουν και τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας, τον επιθετικής σχεδίασης προφυλακτήρα με τους μεγάλους αεραγωγούς.
 
Πριν από περίπου ένα μήνα, ήρθε στη δημοσιότητα μέσω διαρροής και μια φωτογραφία για το πίσω μέρος που φαίνεται πως υιοθετεί τη σχεδιαστική γλώσσα της Volvo, όντας λιτό, αλλά εντυπωσιακό. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα φαίνονται στην φωτογραφία, στο S60 έχουν ενσωματωθεί φωτιστικά σώματα τύπου μπούμερανγκ, τα οποία και έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα μοντέλα της Volvo, ενώ τα βλέμματα τραβούν οι δύο νίκελ απολήξεις της εξάτμισης στο πίσω μέρος.

Η πιο ισχυρή έκδοση του S60 θα αποτελείται από ένα υβριδικό μηχανικό σύνολο συνολικής απόδοσης 400 ίππων και 640 Νm ροπής ενώ στην «Polestar Engineered»  το μοντέλο θα αποδίδει 415 άλογα και 494 Νm ροπής σε συνδυασμό με κάποιες αναβαθμίσεις στο λογισμικό του και πιο «μαλακές» αλλαγές σχέσεων.

Το νέο S60 θα αποκαλυφθεί στην επόμενη Τετάρτη 20 Ιουνίου.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center