Το τελευταίο teaser βίντεο του ανανεωμένου Arteon έδωσε στη δημοσιότητα η VW.

Τελευταίο teaser του VW Arteon (+vid)

3.798 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2020)

Το τελευταίο teaser βίντεο του ανανεωμένου Arteon έδωσε στη δημοσιότητα η VW, λίγες ώρες πριν το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου. Πρώτη «γεύση» και για τις R-Line και R εκδόσεις.

Το επίσημο ντεμπούτο του ανανεωμένο Volkswagen Arteon δεν αργεί καθώς η γερμανική φίρμα το έχει προγραμματίσει για τις 24 Ιουνίου. Στο πλαίσιο αυτό η μάρκα ολοκλήρωσε την καμπάνια των teaser, δημοσιεύοντας το τελευταίο βίντεο που αφορά τις εκδόσεις R-Line και R που θα ακολουθήσουν το στάνταρ μοντέλο αλλά και τη νέα Shooting Brake που θα έρθει για πρώτη φορά.
 
Παράλληλα το νέο βίντεο μας επιτρέπει να ρίξουμε μία ματιά μέσα στην καμπίνα, όπου φαίνεται να υπάρχουν αρκετές αλλαγές. Οι αεραγωγοί φαίνεται να έχουν λάβει νέο σχέδιο και τρέχουν σε όλο το πλάτος του ταμπλό. Το σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας δείχνει να έχει λάβει νέα εμφάνιση, ενώ για λίγο προλαβαίνουμε να δούμε και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων.
 
Από κει και πέρα να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τις αναφορές από την Κίνα, το νέο Arteon Shooting Brake έχει το ίδιο πλάτος, ύψος και μεταξόνιο, αλλά το μήκος του έχει αυξηθεί ελάχιστα (κατά 4 χιλιοστά). H ισχύς του Arteon Shooting Brake θα πηγάζει από έναν κινητήρα βενζίνης 2,0 λίτρων σε δύο εκδόσεις, με το μόνο κιβώτιο διαθέσιμο να είναι το διπλού συμπλέκτη DSG με 7 σχέσεις ,ενώ το σύστημα τετρακίνησης 4Μοtion θα προσφέρεται προαιρετικά.
 
Όπως και να έχουν τα πράγματα σε λίγες ώρες από τώρα θα γνωρίζουμε με κάθε λεπτομέρεια τόσο για το ανανεωμένο Arteon, όσο και για τη νέα του Shooting Brake έκδοση.
 

Toyota
moto