Τιμές νέου VW Touareg στην Ελλάδα

24.767 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2018)

Η νέα τρίτη γενιά του μεγάλου SUV της VW κάνει το εμπορικό της ντεμπούτο στην ελληνική αγορά, όντας ακόμα πιο macho σε εμφάνιση, με μεγαλύτερες διαστάσεις και άκρως «φορτωμένο» τεχνολογικά.

Η ναυαρχίδα της γερμανικής φίρμας στα SUV ξεκινά την καριέρα της στην ελληνική αγορά, όντας άμεσα διαθέσιμη για παραγγελία με τιμές που αρχίζουν από τις 77.700 ευρώ. Όσον αφορά στις εκδόσεις που θα απαρτίζουν τη γκάμα του μοντέλου η VW εφοδιάζει το νέο Touareg με δύο πετρελαιοκινητήρες, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να επιλέξει ανάμεσα από τρία εξοπλιστικά επίπεδα: Atmosphere, Elegance και R-Line. Αναφορικά με τους κινητήρες, το μεγάλο SUV έχει στη φαρέτρα τον V6 τούρμπο ντίζελ κινητήρα σε δύο version με ισχύ 231 και 286 ίππων αντίστοιχα, με το κόστος κτήσης να ορίζεται στις 77.700 και 84.000 ευρώ αντίστοιχα.
 

Σε ό,τι αφορά τα επίπεδα εξοπλισμού αξίζει να αναφερθεί πως στο Touareg ενσωματώνονται νέας γενιάς επίπεδα συνδεσιμότητας, με πρωτοποριακά συστήματα υποβοήθησης, άνεσης, φωτισμού και infotainment, δείχνοντας το δρόμο προς το μέλλον, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι άνθρωποι της μάρκας. Πιο συγκεκριμένα, προεξάρχον στοιχείο του νέου Touareg είναι το Innovision Cockpit, ένας συνδυασμός πλήρως ψηφιακού πίνακα οργάνων με οθόνη 12 ιντσών και του συστήματος infotainment Discover Premium με γιγάντια οθόνη αφής 15 ιντσών, το οποίο διατίθεται στον στάνταρ εξοπλισμό.
 
Διαβάστε ακόμη: Οδηγούμε το νέο VW Touareg

Πέραν αυτού, το νέο Touareg έχει στη μακριά λίστα των διαθέσιμων συστημάτων και τα: Front Assist με ανίχνευση πεζού, αυτόματα προσαρμοζόμενο ρυθμιστή ταχύτητας (Predictive Adaptive Cruise Control), ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας (Lane Assist), σύστημα προληπτικής προστασίας επιβατών με ενεργοποίηση αισθητήρων 360° (Pre Crash 360), σύστημα επιτήρησης εμπρός χώρου, προειδοποίησης οδηγού σε διασταυρώσεις με λειτουργία αυτόματης πέδηση (Intersection Assist) κ.α.. Επιπλέον, εφοδιάζεται με ζάντες αλουμινίου 18 ή 19 ιντσών, δερμάτινο σαλόνι με εμπρός ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα καθίσματα Ergo Comfort με 18 ρυθμίσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Volkswagen Touareg μπορείτε να διαβάσετε στο οδηγικό μας θέμα μετά την πρώτη επαφή με το μεγάλο SUV, αλλά και στην επίσημη παρουσίαση του, την οποία και διαβάσατε πρώτα στο autotriti.gr.

Toyota
test center