2 φωτογραφίες »

To κτηνώδες Nissan GT-R κατάφερε επίδοση 3,0 για το 0-100, που είναι η καλύτερη μετρημένη όλων των εποχών στην 27χρονη ιστορία του AutoΤρίτη.

Oι δυναμίτες της 5ετίας: Από 3.0 δλ.!

73.405 Επισκέψεις στο άρθρο

Αναμφίβολα, ένας χρόνος κάτω από 6 δλ για το 0-100 είναι εξαιρετικός και θεωρείται άκρως εκρηκτικός. Συγκεντρώσαμε λοιπόν όλα τα μοντέλα της τελευταίας 5ετίας, το οποία δοκιμάσαμε και σημείωσαν επίδοση από 5,9 δλ. και κάτω. Τέσσερα μοντέλα έχουν επίδοση κάτω από 4,0 δλ και 11 κάτω από 5,0 δλ.

Ρεκόρ  όλων των εποχών το Nissan GTR
Μάλιστα, ως σημείο αναφοράς σχετικά με τις επιδόσεις των μοντέλων γενικότερα, θα χρησιμοποιήσουμε το δοκιμασμένο supercar της Nissan. Το Nissan GTR «έσπασε» τα χρονόμετρα σε όλες τις μετρήσεις επιδόσεων, απαιτώντας για το 0-100, το συγκλονιστικό ελάχιστο χρόνο των 3,0 δλ. και η οποία είναι η καλύτερη που έχει μετρηθεί από το AutoΤρίτη. Το σημαντικότερο είναι ότι αυτή η επίδοση «έρχεται» σχεδόν αβίαστα μέσω της σοφιστικέ τετρακίνησης, του συστήματος launch control, αλλά και του κιβωτίου διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων, που συνοδεύουν τον κτηνώδη 3,8 λτ. V6 κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 570 ίππους και 637 Nm ροπής.

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

PEIRAIOS LEASING
moto