O Buttner δεν αναφέρει τι μοτέρ θα μπορούσαν να εξοπλίσουν το A6 Αllroad.

To Audi A6 Allroad;

4.522 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2018)

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Tobias Buttner έκανε την δική του πρόταση για το πως θα πρέπει να μοιάζει το νέο A6 στην Allroad έκδοση του.

H μπογιά μπορεί να μην έχει προλάβει να στεγνώσει στο νέο Audi Α6 αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει τα παρουσιάζονται μια σειρά από διαφορετικές ψηφιακές εκδοχές του νέου μοντέλου της γερμανικής εταιρείας.

Αυτή την φορά, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Tobias Buttner αποφάσισε να δημοσιεύσει την δική του πρόταση για μια πιο «σκληραγωγημένη» Allroad εκδοχή του A6 που, όπως θα περίμενε κανείς, λαμβάνει περισσότερα πλαστικά προστατευτικά και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος για να βελτιωθούν οι off-road δυνατότητες του μοντέλου. Κατά τα άλλα, η σχεδιαστική ταυτότητα του μοντέλου παραγωγής συνεχίζει την παρουσία της και στο ψηφιακό μοντέλο, αν εξαιρέσει κανείς κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις στην γρίλια και τον προφυλακτήρα.
 
O Buttner δεν αναφέρει ποια μοτέρ θα μπορούσαν να εξοπλίσουν το A6 Αllroad, ωστόσο αν το μοντέλο πάρει το πράσινο φως για μπει στην γραμμή παραγωγής, δεν θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλες διαφοροποιήσεις στην γκάμα των μηχανικών συνόλων. Το νέο Α6 εξοπλίζεται με το υπερτροφοδοτούμενο TFSI V6 κινητήρα 3.0-λίτρων που προσφέρει 340 ίππους και 500 Nm ροπής που συνδέεται με κιβώτιο S tronic 7 σχέσεων αλλά και το σύστημα τετρακίνησης quattro, που του επιτρέπει να φτάνει από στάση το 100 χλμ./ώρα σε 5,1 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα τα 250 χλμ./ώρα. Στο ντίζελ υπάρχει η επιλογή του 3λιτρου V6 TDI που προσφέρει 286 άλογα και 620 Nm, ο οποίος συνδυάζεται με το αυτόματο 8άρι κιβώτιο ταχυτήτων tiptronic και συνεργάζεται με το σύστημα τετρακίνησης quattro. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο κινητήρες διαθέτουν ήπιο υβριδικό σύστημα, το οποίο διαθέτει ένα δυναμό και μία μπαταρία ιόντων λιθίου, το οποίο σύμφωνα με την Audi συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου κατά περίπου 0,7 λτ./100 χλμ.

Πάντως, ενώ δεν είναι απίθανο να δούμε την Allroad έκδοση του A6, αυτό μάλλον δεν θα γίνει σύντομα αφού αυτή τη στιγμή δεν έχει ξεκινήσει καν η εμπορική διάθεση του νέου Α6…
 

Toyota
moto