Ένα σχέδιο του νέου Nissan GT-R προσφέρει μία πρώτη «γεύση» της επόμενης γενιάς του μοντέλου.

Το σχέδιο ανήκει στον Enoch Gabriel Gonzales.

Στο πίσω μέρος τα παραδοσιακά στρογγυλά φωτιστικά σώματα συνοδεύονται από τις τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, τον αεροδυναμικό διαχύτη και την αεροτομή.

Το Nissan GT-R στη νέα του γενιά;

5.663 Επισκέψεις στο άρθρο (18/12/2018)

Ένα σχέδιο του νέου Nissan GT-R προσφέρει μία πρώτη «γεύση» της επόμενης γενιάς του μοντέλου.

Μπορεί η επόμενη γενιά του Nissan GT-R να απέχει ακόμα αρκετά χρόνια από το ντεμπούτο της, ωστόσο αυτό δεν προβληματίζει καθόλου τους ανεξάρτητους σχεδιαστές, οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει να οραματίζονται τον επόμενο «Godzilla».
 
Ένας από αυτούς είναι και ο Enoch Gabriel Gonzales, ο οποίος αποτυπώνει στο «χαρτί» ή  πιο σωστά στον υπολογιστή, το πώς ο ίδιος πιστεύει πως θα είναι το νέο ισχυρό ιαπωνικό μοντέλο.
Το σχέδιο που βλέπουμε λοιπόν φαίνεται πως συνδυάζει στοιχεία από το σημερινό GT-R, το Italdesign GT-R50 το οποίο θα μπει στην παραγωγή και λίγο από το Concept  Vision Gran Turismo. Το εμπρόσθιο μέρος κυριαρχείται από μία εξάγωνη μάσκα, ενώ το χαρακτηριστικό πλατύ «V» δίνει το παρόν. Το μπροστινό τμήμα ολοκληρώνουν οι γωνιακοί προβολείς και τα LED φώτα ημέρας.
 
Πηγαίνοντας προς τα πίσω βλέπουμε τις μεγάλες ζάντες και τις νευρώσεις που διαρρέουν κατά μήκος το αμάξωμα, ενώ στο πίσω μέρος τα παραδοσιακά στρογγυλά φωτιστικά σώματα συνοδεύονται από τις τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, τον αεροδυναμικό διαχύτη και την αεροτομή.
 
Όπως είναι λογικό ακόμα είναι νωρίς για να πούμε οτιδήποτε για το επόμενο GT-R, ωστόσο δεν αποκλείεται όταν αυτό έρθει να επωφεληθεί από μια μορφή ηλεκτροκίνησης, που θα ενισχύσει την απόδοση του κινητήρα. Μάλιστα αν λάβουμε υπ όψιν μας τα λόγια του σχεδιαστή της μάρκας, Shiro Nakamura, ο κινητήρας αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο 3.0-λίτρων V6 που χρησιμοποιεί το αγωνιστικό αυτοκίνητο LMP1.

VW LEASEPRO
test center