Το Nissan LEAF Autech θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία τον επόμενο μήνα, προσθέτοντας μια «πινελιά» αποκλειστικού χαρακτήρα.

Το πρώτο σε πωλήσεις αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα διατίθεται σε μια ποικιλία χρωματικών επιλογών.

Μέσα στην καμπίνα, τα καθίσματα διαθέτουν την όμορφη λάμψη και την εκλεπτυσμένη υφή του «κρυστάλλινου» σουέτ.

H ειδική αυτή έκδοση του Nissan LEAF, θα λανσαριστεί στις 21 Ιουνίου.

Το Nissan LEAF δια χειρός Autech

2.829 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2019)

Το Nissan LEAF Autech θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία τον επόμενο μήνα, προσθέτοντας μια «πινελιά» αποκλειστικού χαρακτήρα, στο δημοφιλές αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο.

Το Nissan LEAF Autech είναι το τέταρτο μοντέλο που λανσάρεται με τα σήματα της Autech, ακολουθώντας τα Nissan Serena, Note και X-Trail. Βασισμένο σε μια «κληρονομιά»  δεξιοτεχνίας που χτίστηκε με το πέρασμα των χρόνων, το ηλεκτρικό LEAF κερδίζει ένα σπορ, ξεχωριστό στυλ, συνδυασμένο με κορυφαίας ποιότητας υλικά.
 
Το πρώτο σε πωλήσεις αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα διατίθεται σε μια ποικιλία χρωματικών επιλογών, συμπεριλαμβανομένου του χαρακτηριστικού Aurora Flare Blue Pearl της Autech. Με έντονη την παρουσία του μεταλλικού φινιρίσματος σε αρκετά λεπτομερή σημεία του αυτοκινήτου, καθώς και με τους προβολείς LED που φέρουν την υπογραφή της Autech, αυτό το ξεχωριστό Nissan LEAF, καθίσταται αμέσως αναγνωρίσιμο, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.
 
Μέσα στην καμπίνα, τα καθίσματα διαθέτουν την όμορφη λάμψη και την εκλεπτυσμένη υφή του «κρυστάλλινου» σουέτ και της απαλής δερμάτινης επένδυσης. Ο πίνακας οργάνων έχει φινίρισμα πολυτέλειας από  επεξεργασμένο ξύλο τροπικής τριανταφυλλιάς, που προσδίδει μια μοναδική αισθητική. Το σκούρο γκρι του εσωτερικού, «αναμιγνύεται» τέλεια  με το  διακριτικό μεταλλικό γαλάζιο. Η χρήση υψηλής ποιότητας υλικών με έμφαση στη λεπτομέρεια, δημιουργεί ένα εσωτερικό που είναι ταυτόχρονα κομψό και έχει το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως η ειδική αυτή έκδοση του Nissan LEAF,  θα λανσαριστεί  στις 21 Ιουνίου από την Autech Japan Inc., η οποία αποτελεί θυγατρική της Nissan. Οι πωλήσεις του μοντέλου θα περιοριστούν μόνο εντός Ιαπωνίας με την τιμολόγηση να ξεκινά από 3.931.200 και 4.432.320 γιεν, για τα LEAF Autech και LEAF e+ Autech αντίστοιχα, δηλαδή περίπου 32.000 και 36.000 ευρώ. 

VW LEASEPRO
test center