Κάτω από το καπό θα βρίσκεται μια έκδοση του γνωστού 5κύλινδρου κινητήρα των 2,5 λίτρων.

To RS Q3 σε δοκιμές στο Ring (+video)

2.328 Επισκέψεις στο άρθρο (19/6/2019)

To κορυφαίο Q3 συνεχίζει τις δοκιμές του ημίγυμνο στην θρυλική πίστα του Nurburgring. Δείτε το στο video.

Σε δοκιμές του πριν το τελικό ντεμπούτο του συνεχίζει το RS Q3 στην πίστα του Νurburgring, έχοντας ακόμα πάνω του αρκετό καμουφλάζ κατά μήκος του αμαξώματός του.

Παρά το γεγονός αυτό, είναι εύκολο να καταλάβουμε πως η Audi θα δώσει στην κορυφαία έκδοση του Q3 αρκετά διαφοροποιημένο μπροστινό μέρος αφού αυτός θα περιλαμβάνει πιο μυώδη φτερά, μεγαλύτερους εισαγωγείς αέρα και μερικώς αλλαγμένο προφυλακτήρα. Στο πίσω μέρος, το μάτι πέφτει στην αεροτομή στο τέλος της οροφής και τις δύο απολήξεις που βγαίνουν από την κάθε άκρη του προφυλακτήρα.
 
Κάτω από το καπό θα βρίσκεται μια έκδοση του γνωστού 5κύλινδρου κινητήρα των 2,5 λίτρων με απόδοση τουλάχιστον 400 άλογα. Σίγουρη πρέπει να θεωρείται η παρουσία συστήματος τετρακίνησης, μεγαλύτερων φρένων και νέας ανάρτησης ενώ μέσα στην καμπίνα, θα υπάρχει νέο φινίρισμα και διαφορετικά πιο σπορ μπροστινά καθίσματα.

Πριν τον ερχομό του RS Q3 πάντως, πηγές αναφέρουν πως θα προηγηθεί το ντεμπούτο του SQ3 μέσα στους επόμενους μήνες. Η RS έκδοση πιθανότατα θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020.
 

Mercedes
moto