Oι μηχανικοί της ABT κατάφεραν να αυξήσουν την απόδοση του 6κύλινδρου 3λιτρου TDI από τα 286 στα 330 άλογα.

H ροπή στην πετρελαιοκίνητη έκδοση του που φτάνει τώρα τα 650 Νm (ήταν 600 Νm).

Στο αισθητικό κομμάτι, οι αλλαγές είναι μικρές.

To VW Τοuareg της ABT

3.758 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2018)

Το κομψότατο SUV έλαβε την φροντίδα της ABT με το μάτι να πέφτει αμέσως στις 22άρες ζάντες σκούρου χρώματος του οίκου.

Το πρώτο της βελτιωτικό πακέτο για το νέο VW Touareg παρουσίασε ο γνωστός γερμανικός οίκος ΑΒΤ Sportsline προσφέροντας στην πολυτελή ναυαρχίδα της μάρκας μεγαλύτερη ισχύ και γιγάντιους τροχούς.

Ξεκινώντας από το μηχανικό σύνολο του SUV, οι μηχανικοί της ABT κατάφεραν να αυξήσουν την απόδοση του 6κύλινδρου 3λιτρου TDI από τα 286 στα 330 άλογα. Με δεδομένο ότι το Τοuareg είναι ένα μεγάλο SUV, σημαντικό ρόλο παίζει και η ροπή στην πετρελαιοκίνητη έκδοση του που φτάνει τώρα τα 650 Νm (ήταν 600 Νm).
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό είναι μονάχα το πρώτο από τα πακέτα που θα προσφέρει η ABT στο συγκεκριμένο μοντέλο. Τα υπόλοιπα θα αποκαλυφτούν το επόμενο χρονικό διάστημα όταν η VW θα κάνει διαθέσιμη και την V8 πετρελαιοκίνητη έκδοση των 421 ίππων αλλά και την plug-in υβριδική με τα 367 άλογα. Στο αισθητικό κομμάτι, οι αλλαγές είναι μικρές και περιλαμβάνουν σκούρο φινίρισμα στις 20 έως 22 ιντσών ζάντες ενώ ο οίκος εξοπλίζει το μοντέλο με ειδικά φώτα που κατά την είσοδο στο αυτοκίνητο προβάλουν το έμβλημα της ABT στην άσφαλτό.

Πώς σας φαίνεται;
 

Toyota
moto