Το νέο A8, όπως αποκαλύπτει κι ηλεκτρονικά επεξεργασμένη αποκλειστική εικόνα, που μας έστειλαν οι κατάσκοποί μας θα έχει ορισμένες τροποποιήσεις εξωτερικά.

Το ανανεωμένο A8 που θα φέρει στοιχεία κι από το εικονιζόμενο υβριδικό μοντέλο, θα κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, στις 10 Σεπτεμβρίου.

To ανανεωμένο Audi A8 στη Φρανκφούρτη

5.183 Επισκέψεις στο άρθρο (31/7/2013)

Η Audi επιβεβαίωσε ότι το νέο μεγάλο sedan της, το ανανεωμένο A8, θα ντεμπουτάρει στην Έκθεση της Φρανκφουρτης, ενώ αναμένεται να λανσαριστεί στις αγορές, μέχρι τέλος του 2013.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία θα παρουσιάσει επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, στις 10 Σεπτεμβρίου, το ανανεωμένο premium sedan της, ενώ στις 21 Αυγούστου η Audi θα παρουσιάσει πρώτα διαδικτυακά (όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό) το Α8 και S8. Το νέο A8, όπως αποκαλύπτει κι ηλεκτρονικά επεξεργασμένη αποκλειστική εικόνα, που μας έστειλαν οι κατάσκοποί μας θα έχει ορισμένες τροποποιήσεις εξωτερικά, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, με τις αλλαγές να επικεντρώνονται στα νέα φωτιστικά σώματα εμπρός, στην προσθήκη LED ημέρας, στους επίσης ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, στη νέα γρίλια, καθώς και στις καινούριες απολήξεις των εξατμίσεων, που συνοδεύουν και τα ανανεωμένα φώτα στο πίσω μέρος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, διαφοροποιήσεις θα υπάρχουν και στο εσωτερικό του γερμανικού μοντέλου, με το νέο σύστημα infotainment και τον αναβαθμισμένο πίνακα οργάνων, να «κλέβουν» την παράσταση.

Σε ότι αφορά τέλος στα μηχανικά σύνολα, δεν υπάρχει επίσημη ακόμα πληροφόρηση, οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, με προτεραιότητα όμως στους γνώριμους κινητήρες του υπάρχοντος μοντέλου, αλλά και με ιδιαίτερη έμφαση στη χαμηλότερη κατανάλωση και τις μειωμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Γι αυτό ακριβώς το λόγο, αναμένεται να δούμε κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, αλλά αργότερα και μια υβριδική έκδοση.

Toyota
moto